2777
2789

کدوم سودش بیشتره دوسم  گفت تو نینی سایت بزار مشورت بخواه واسم براش گذاشتم بنظرتون کدوم خوبه سودش بیشتره ملی یا کشاورزی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سود بانکها بالاترینش ۲۲و نیم هست من رفتم بانک مسکن گفت سپرده بالای ۵۰۰ تومان ۲۸ درصده که من سپرده کردم اگر پولش بالای ۵۰۰ هست بره بانک مسکن وگرنه بقیه بانکها ۲۲ و نیم هست بپرسه کمتر بود بره بانک دیگه 

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

اینترنت هم بزنی میاره واست 

مثلا سود بانکی ملی 

سود بانک ملت 

میزنی تعداد پولو 

با تعداد ماه رو میاره واست

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
چطوری بفهمم عزیزم

بانک سپه ازملی بیشتر سود میده

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
یه ساله چقد میده میگن سپه خیلی بده که

نمیدونم دقیق چندمیده ولی بیشترمیده

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
خودتون دارید سپه عزیزم

مادرم داره ...خودم ملی دارم ... ولی مادرم بیشتر سودمیگیره