2777
2789
عنوان

مقایسه کنید جان سخت رو با گردن زنی 😂🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 24 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه مدت طولانی (چندین سال)سریال ایرانی و ترکی اصلا ندیدم حالا دانلود هم میکنم  دیگه نمیتونم ببینم بازی هاشون به نظرم مسخرست درگیر داستان نمیشم قله تعلیق درنطرم  خطه  روال کند و لوسه دیالوگ سطحیه قصه لو رفتست نمیدونم چطوری بگم هیچ کششی نداره انگار

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

جان سخت شروع خیلی قشنگ وگرمی داشت وبازیشون عالیه وموضوع داستان هم قشنگه ولی گردن زنی فقط ورداشته بودن ی سری بازیگربنام ریخته بودن توش آدم میگف حتما قسمت بعدبهترمیشه ولی اصلا خوب نبود حیف ازنتی که صرف اون فیلم کردم

از گردن زنی اصلا خوشم نیومد 

هر قسمت را خواستم ببینم بیشتر از ۵ دقیقه نتونستم ببینمش چون هیچی نمی‌فهمیدم ازش ، پر از شخصیت های مختلف و بی معنی بود 

جان سخت قسمت اول به دلم نشست ، بنظر خوب میاد ، تمایل به دنبال کردنش دارم ، قسمت دوم را ندیدم من ، چی شد ؟؟ یکمش را بهم بگید لطفاً 

از گردن زنی اصلا خوشم نیومد هر قسمت را خواستم ببینم بیشتر از ۵ دقیقه نتونستم ببینمش چون هیچی نمی‌فهم ...

پسره رو با آمبولانس بردن بیمارستان

حالا پسره یه داداش داره که قسم راستش جون همین داداشه هست

پسره رو با آمبولانس بردن بیمارستانحالا پسره یه داداش داره که قسم راستش جون همین داداشه هست

یعنی پسره هنوز زنده است؟ لابد می‌ره تو کما یه مدت و فیلم جنجالی میشه 

اونی که هلش داد چی شد ؟ فرار کرد؟

دختره چی شد ؟