2777
2789
عنوان

فردا ریاضی دارم و از اول سال هم روی کتاب و باز نکردم خواهشا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 31 پست

الان گوشی بزار کنار 

برو نمونه سوال وسوالهای کتاب کار کن 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
دهم انسانی

منم همینطور

فردا امتحان تاریخ دارم هیچیم بلد نیستم

بشین فیلم دانلود کن دلتا و مربع کامل کردن و ریشه گیری

خصوصاً توی خیلی از مسعله هایی که معلم به ما داده بود باید با دلتا حل میکردی اگر جزوه یا کمک درسی نداری بگو دلتا رو برات مراحلشو بفرستم

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان گوشی بزار کنار برو نمونه سوال وسوالهای کتاب کار کن

فکرشم نمیتونی بکنی من چقدر گیجم 

منی که تو  بقیه درسا همیشه مشارکت دارم کلاس ریاضی مثل خنگ هام 

همکلاسی هامم تعجب میکنن منی که درسم خوبه چرا انقد گیج میزنم به خدا انگشت نما شدم پایه ام خیلییی ضعیفه

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

10 انسانی4 فصل که کلا میشه 70 صفحه

۷۰ صفحه ک چیزی نیییییست

نصفش ک توضیحات الکی و...

نصفش عکس و جدول و..

نصفش چیزای تکراری

کلا نکات مهمشو بخای بخونی سرهم ۲۰ صفحه هم نمیشه.

از همین الان شروع کن تا ۱۰ تمومه

اولم یه چای نبات یا چای کیک بخور یکم میوه بخور جون بگیر برو تا ۱۰ تمومه

دهم انسانی

از الان تا صبح یه چیزی حدود ۱۲ ساعت وقت داری

شروع کن مباحثو تقسیم بندی کن. مثلا بگو فلان فصل این درسو داره و و اون درس. کدومش به نظر خودت مهم تره؟یا اینکه توی گوگل ببین کدوم اهمیت بیشتری داره

آروم آروم شروع کن به حل سوالات ویدیو ببین نکاتو دربیار ولی چون زمانت کمه باید سوالات رو گلچین کنی.تا  ۲ یا ۳ شب همینجوری ادامه بده.بعد ویدیوهای جمع بندی شب امتحان رو از گوگل ببین نکاتشو یادداشت کن و تامیتونی نمونه سوال حل کن

اشکال نداره اگه نتونستی سوالاتشو حل کنی فقط باید یه پیش زمینه ای داشته باشی

نگران نباش درک میکنم واقعا موقعیت بد و ترسناکیه ولی خب چاره ای نیست

الانم بلند شو یه چیز شیرین بخور. با آب سرد صورتتو بشور و شروع کن.

منم دهمم رشتمم ریاضیه و فردا هم مثه شما امتحان ریاضی دارم😂

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
فکرشم نمیتونی بکنی من چقدر گیجم منی که تو بقیه درسا همیشه مشارکت دارم کلاس ریاضی مثل خنگ هام همکلاس ...

منم همینطور هستم

و امتحانمم خراب کردم 🙂

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

از الان تا صبح یه چیزی حدود ۱۲ ساعت وقت داریشروع کن مباحثو تقسیم بندی کن. مثلا بگو فلان فصل این درسو ...

باشه خیلی ممنون

موفق باشی حتما ریاضیت خیلی قوی عه ها مهندس

باشه خیلی ممنونموفق باشی حتما ریاضیت خیلی قوی عه ها مهندس

مرسی عزیزمم🫠🤍

شماهم خودتو دست کم نگیر مطمئنم موفق میشی

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
۷۰ صفحه ک چیزی نیییییستنصفش ک توضیحات الکی و...نصفش عکس و جدول و..نصفش چیزای تکراریکلا نکات مهمشو بخ ...

آره برا آدم عادی چیزی نیست 

برا من هستتت

به خدا همیشه احساس عقب ماندگی میکنم

ولی تمام سعی ام و میکنم ممنون از راهنماییت

وای کاش میشد

نمیتونی بری کلاس خصوصی؟؟

اگه میتوتی برو پیش دبیرت و بگو جاهایی که بارم بیشتری دارن رو باهات کار کنه

دختر خوب یه فکری واسش بکن وگرنه به مشکل میخوری

اتفاقا ریاضی دهم انسانی خیلی آسون نیست