من طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و می بینم همیشه اونی که برای خودش اَرزش قائل هست و با صداقت و سالم زندگی میکنه خوشبخت میشه چون خوشبختی در ظاهر و قیافه و پول و شغل و تحصیلات ما نیست بلکه اون کسی خوشبخته که از درون غنی هست و رفتاری سالم داره.....
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا تاحدودی معلوم میشه از طرز رفتار وگفتارو پوشش اما به مرور که پسره شناخت پیدا میکنه که این دختر پاکه دیگه ول کنش نیس البته به شرطی که ظاهرشم به دل پسره نشسته باشه
چرا ربط نداره عزیزم شما عاشق یه مرد هیزو هرزه میشی؟؟من که طرف خوشگلترین پسرم باشه اصلا جذب همچین شخصیتی نمیشم..البته الان متاهلم ولی مجردکه بودم خیلی برام مهم بود طرف ادم سالمی باشه
حرف درستیه ولی قبول داری باید در وهله اول یک جاذبه ظاهری داشته باشیم
بله عزیزم گفتم که باید به دل طرف بشینی بعد ظاهرم مهمه درکنارش ..اما من جذب ظاهری که خوبه اما شخصیتش مزخرفه نمیشم یا کسی که مثلا خیلی ادم خوبیه ولی قیافش به دلم نمیشینه خب جذب اینم نمیشم ..ظاهر نسبتا خوب و باطن خوب به نظرم هرکسی رو جذب میکنه