2777
2789
عنوان

این عروسیه یا زندان😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4915 بازدید | 196 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا یه جایی حق دارن

تو عروسی زیاد دیدم بچه ها عروسی رو خراب کردن فیلم رو یا رقص رو مامانشونم کنترل نمیکنه

از یه طرفیم میخوان مهمون کم باشه( مثلا میگن بچه نیارین اونی که بچه کوچیک داره نمیتونه پیش کسی بذاره دیگه قطعا نمیاد)

یه آشنا داشتیم کلا ۵۰ نفر رو برای مهمونی دعوت کرد مامان بابای منم رفتن ما نرفتیم اون موقعه دبیرستانی بودم

احتمال اینکه این سبک عروسیا بیشتر بشن زیاده

عزیزم آدم بیشعور همه جا هست اینکارو یه خانم ۳۰ ساله هم دیدم انجام بده

اره واقعا راست میگی

من خیلیا رو دیدم که عمدا فیلم رو خراب می کنن یا موسیقی رو قطع می کنن از همه سنی هم هستن. ۱۷ تا ۹۷ سال

اینجا هم یه سری هستند فاز روشنفکری برشون میاره .کسی سفید نپوشه عروس به چشم بیاد عروسی که با آرایش و مو و تور و لباس آنچنانی اگه قراره با سفید پوشیدن کسی به چشم نیاد همون بهتر که نیاد ..

بچه نیارید کاملا مسخره. میتونن توی عروسی بسپارن که مراقب بچه ها باشید که برای این هم فیلمبردار  هم شخص خاصی می‌تونه تذکر بدن .

اینجا میگن خب عروس میخواد مهموناش مو باز باشن ،اگه نمی‌خواهید نرید چطور عروس تعیین تکلیف کنه مشکلی نیست مجلس خودشه. کجا مجلس خودشه عروسی رو یکی دیگه میگیره هزینش رو یکی دیگه میده. عروس باید مشخص کنه کی بیاد کی نیاد .طرف رو دایی دعوت کرده بعد به خاطر عروس اینا نرن .

هر کی میخواد ادا و اصول مسخره در بیاره بهتره دوستاشو دعوت کنه چون فکر کنم همین ها با مادر و خاله و عمشون هم مشکل داشته باشن

برای چیزی که ۵ سال بعد؛۵ دقیقه هم بهش، فکر نمیکنی حرص نخور.  

وای ما هم همین چند وقت پیش یه عروسی رفتیم افتضاح بود انگار رفته بودیم تئاتر. رقص تک عروس رقص دو نفره عروس و داماد ، رقص با مادر عروس ، رقص با پدر عروس ، رقص با مادر داماد ، رقص با خواهر شوهرا ، رقص با خواهر عروس رقص با برادرا و الی آخر  ما فقط تماشاچی بودیم اصلا مزخرفترین عروسی بود که تو کل عمرمون رفته بودیم خیلی بی مزه بود و اصلا خوش نگذشت.

عیب نداره تجربه شد :)
درسته ولی خب مشکل اینه نریم مجبوری هدیه رو بدی وگرنه ناراحت میشن که دعوت کردیم فلانی نیومد

خب ناراحت بشن، شمام ناراحت شدی که شرط و شروط غلط گذاشتن مثلا من بچه دارن بگن بدون بچه بیا نمی‌رم چون بچه‌ها مو کجا بذارم ؟؟ مادرشوهر و خواهر شوهر ندارم مامانم شهر دیگه زندگی می‌کنه 

چرا اونا ناراحتت کنن مهم نیست ولی ناراحتی اونا مهمه؟

دقیقا ما یک عروسی رفتیم یک قسمت بزرگی رو داخل تالار برای بچه ها درست کرده بودن استخر توپ داشت بچه ها ...

تو فیلمای خارجی دیدن خانواده های خیلی سطح بالا گاهی بچه‌ها رو نمیبرن عروسی مثلا خب اونا پرستار دارن 

تا یه جایی حق دارنتو عروسی زیاد دیدم بچه ها عروسی رو خراب کردن فیلم رو یا رقص رو مامانشونم کنترل نمی ...

من از سی سال پیش یادمه که فقط اقوام نزدیک با خانواده دعوت میکردن. بقیه همه آقا و بانو دعوت می‌کردن. اصلا چیز عجیبی نبود و بسیار متدوال بود. 

حق میدم

پدر مادرا یه سریا خیلی بی مسیولیتن 

من نامزدیم کلی بچه توش بود فیلمم انقد شلوغ پلوغ شده کلی دستمال کاغذی انداخته بودن وسط خونه باهاش می‌رقصیدن

اگه پدرمادرا رعایت کنن هیچ کس نمیگه بچه نیارین

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

بعضی کارهارو واقعا زشته انجام ندیم بهتره

روز عروسی من زندایی همسرم پیراهن سفید بلند پوشیده بود با ی تاج😐😐😐

واقعا ناراحت کنندست

بعد همش میگفت خالت ( یعنی خاله من ) گفته ما ی لحظه فکر کردیم تو عروسی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
حق میدمپدر مادرا یه سریا خیلی بی مسیولیتن من نامزدیم کلی بچه توش بود فیلمم انقد شلوغ پلوغ شده کلی دس ...

اره ای کاش رعایت کنن یا حداقل از قبل یه تذکر محترمانه بهشون بدن

تا یه جایی حق دارنتو عروسی زیاد دیدم بچه ها عروسی رو خراب کردن فیلم رو یا رقص رو مامانشونم کنترل نمی ...

ولی خب خیلی بده حالا شما بزرگ بودی اونی که بچش کوچیکه واقعا نمیتونه تنها بزار نره هم چون دعوت شده باید مبلغ هدیرو بده ولی لقیقا اگه مامانا رعایت کنن برو پیش خودشون نگه دارن خیلی خوب میشه 

ولی خب خیلی بده حالا شما بزرگ بودی اونی که بچش کوچیکه واقعا نمیتونه تنها بزار نره هم چون دعوت شده با ...

من خودم به شخصه توی این شرایط باشم کادو نمیدونم فقط تبریک

این یجورایی برای کم کردن مهمون هم میتونن استفاده کنن مثلا کسی که بچه ۲ ساله داره احتمال اینکه بیاد کمتره

طرف مام اگه نرن کادویی نمیدن 

بستگی به جایی که زندگی می‌کنید داره