2777
2789
چی بوده

به چیز ثابت شدست خب درون ادم هست بعضیا که خیلی حسشون قویه با کارت هم میگن علم ماورا بهش میگن و اینم ثابت شدست 

اگه منظورتون شغلیه که دارن من مشاورم 

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .

گاهی اوقاتم شانسی میگن

چیزایی گفت که من نورسیده بودم 

و یکیو که یه چیز دیگه ازش پرسیده بودم گفت همین آدم زودتر از تو ازدواج می‌کنه 

چیزایی گفته بود که نمیتونم بهش بگم شانسی گفته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به چیز ثابت شدست خب درون ادم هست بعضیا که خیلی حسشون قویه با کارت هم میگن علم ماورا بهش میگن و اینم ...

خودتم هستی یا کسی میشناسی تگ کنی بیاد درموردم بگه😃

بدون امضا

به چیز ثابت شدست خب درون ادم هست بعضیا که خیلی حسشون قویه با کارت هم میگن علم ماورا بهش میگن و اینم ...

اخه توی اینجا ۹۰ درصد میگن ما حس ششمیم...

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
چیزایی گفت که من نورسیده بودم و یکیو که یه چیز دیگه ازش پرسیده بودم گفت همین آدم زودتر از تو ازدواج ...

چه جالب😄😄

کاش الانم یکی بود برای منم میگفت 

بدون امضا

اخه توی اینجا ۹۰ درصد میگن ما حس ششمیم...

نصفش دروغه از طرز جواب دادنشون هم میشه فهمید 

یه چیزو قطعی نمیتونن بگن 

مثلا شاید چشمات مشکی یا قهوه ای باشه اگرم اینا نیست عسلیه

یه همچین چیزایی هست میتونین تشخیص بدین

نصفش دروغه از طرز جواب دادنشون هم میشه فهمید یه چیزو قطعی نمیتونن بگن مثلا شاید چشمات مشکی یا قهوه ا ...

بله درسته با به اکثریت منفی جواب میدن...

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
چه جالب😄😄کاش الانم یکی بود برای منم میگفت

خیلی اتفاقی پیش میاد ، تو نمیدونی کدومش درسته 

چند سال پیش تو سایت دو سه نفر بودن که خیلی سر و صدا کرده بود حسشون برا همه درست در آمده بود ولی تا معروف شدن رفتن خبری ام ازشون نیست 

خیلی اتفاقی پیش میاد ، تو نمیدونی کدومش درسته چند سال پیش تو سایت دو سه نفر بودن که خیلی سر و صدا کر ...

چه بد اینم شانس منه 

اصلا دوساعت منتم بکشم کسی چیزی بهم نمیگه 😄😅

بدون امضا

چه بد اینم شانس منه اصلا دوساعت منتم بکشم کسی چیزی بهم نمیگه 😄😅

من بهت میگم عزیزم لازم نیست منت بکشی 

اگه خصوصیه نمیتونی عمومی بپرسی درخاست بده قبول کنم فردا بپرس ازم❤️