2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=366894987]بله بعضی ادما ندای درونشون قویه من خودم سر امتحان تستی بخوص جواب درستو میفهمم ولی شک میکنم نمیزنم😐 ...[/QUOTE

تو اون امتحان تستی منم مثل خودتم😃😅

بدون امضا

علی بهت علاقمنده از توی رابطه بودن میترسه چون چیزایی در گذشتش بوده که این طرز فکرو بهش داده ادمیه که دوست داره تنها باشه ولی در جمع بودن رو هم دوست داره 

فعلا چیزی ذهنش رو مشغول کرده میتدنه کاری مالی یا تحصیلی باشه 

خودتم خیلی از زندگیت فاصله گرفتی و حس میکنم زیاد تلاش نمیکنی براش 

موضوعی جدیدا ذهنتو بهم ریخته و پریشون کرده 

بهتره از ادمایی که نقاب دوست روی صورتشونه و در باطن دشمنت هستن دوری کنی ادمایی که حس میکنی بهت ضربه میزنن ترک کن از تنهایی هم نترس 

رابطه تو و علی سختی هایی داره مشکلات خانوادگی علی جدیدا فشار زیادی بهش وارد کرده 

زیاد بهت دقت نمیکنه و فقط گاهی زیرزیرکانه بهت نگاه میکنه 

و تو متوجه اش نمیشی

علاوه بر همه اینا فرد درونگرایی هست که میخواد خودشو شاد نشون بده ولی از درون غم خیلی بزرگی داره همینطور که دنبال فردی میگرده که روحشو تسکین بده ولی از چیزهایی هم میترسه یک رابطه نا فرجام توی گذشتش داشته.

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .

علی بهت علاقمنده از توی رابطه بودن میترسه چون چیزایی در گذشتش بوده که این طرز فکرو بهش داده ادمیه که ...

وای عزیزم چقدر زحمت کشیدی این همه نوشتی شرمندم کردی که🥲🥲🥹 راضی نبودم این همه زحمت بکشی واقعا 

دستت درد نکنه 

خیلی جالب بود دستت درد نکنه 

مرسی عزیزم دلم🥹😘😘😘

بدون امضا