2777
2789
عنوان

کلاه برداری

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودتون به همه دوستانتون و فامیلاتون پیام بدین و بگین اونی که پول خواسته من نیستم  و ازم کلاهبرداری شده.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
انجام دادم اینکارو فقط این دونفر سریع براش پول ریختن

خب اگه طرف وارد اکانتتون شده باشه که میتونه پیامای شما رو هم پاک کنه. تو ایتا که یه گزینه هست غیر فعال کردن همه نشستهای فعال یه همچین چیزی. یعنی همه اونایی که ممکنه تو اکانت شما وارد شده باشن رو از حسابتون خارج میکنه جز خودتون. دیگه تلگرام که حتما باید داشته باشه همچین چیزی تو تنظیماتش.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
انجام دادم اینکارو فقط این دونفر سریع براش پول ریختن

وقتی شماره کارت به نام شما نبوده چطوری اعتماد کردن و سریع پول ریختن؟

خب اگه طرف وارد اکانتتون شده باشه که میتونه پیامای شما رو هم پاک کنه. تو ایتا که یه گزینه هست غیر فع ...

نه نیست دیگه اومد بیرون و من یه بار دیلیت اکانت کردم سریع

خودتون به همه دوستانتون و فامیلاتون پیام بدین و بگین اونی که پول خواسته من نیستم و ازم کلاهبرداری ش ...

اس ام اس دادم به همه مخاطبا اول بعد سریع اونو فرستادم تلگرام بعد اسنوری اینستا هم گذاشتم 

ولی ضرر بخاد بخوره میخوره این دو تا بنده خدا اتقدر سریع براش پول ریختن که نگو در عرض کم تر از ۱۰ دقیقه و خودشکن هم میگن ما شک کردیم اولش که تو تا حالا چنین درخواستی نداشتی

الانم میگن ولش کن حوصله شکایت و اینا رو نداریم😑 

نوشته براشون این شماره کارت فروشندس

یعنی از طرف شما پول خواستن بعد نوشتن که شما که مثلا پول خواستین شماره کارت فروشنده رو دادین که مستقیم پول رو برای فروشنده بفرستن؟!!!