2777
2789
عنوان

ارتودنسی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 52 پست
هزینشو بگو. من شنیدم درد داره. هفته اول که دندوناتوفشارن تاصبح ازسردرد و دهن درد نمیشه خوابید. بعد ع ...

هنوز نرفتم اگ خدا بخواد میرم پارسال رفتم تا عکسای رنگی فک و دندونم انجام دادم بعد منصرف شدم پارسال چهل تومن بود 

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر ماه برای تعویض براکتا میرن فقط شنیدم سبز نباید انتخاب کرد چون انگار سبزی لا دندون گیر کرده

من از ایناش نمیدونم ی رنگ سبز آبی بوودوستم انتخاب کرده بود خیلی تو چشم بود رنگای کمرنگ و ملایم انتخاب کن 🧡

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

نه عزیز درد ندارهولی فک اگه کوچیکه بهتره دندون بکشی رنگ هم جز سیز و زرد همه رنگی قشنگهمن آبی و بنفش ...

اون قسمت دندون کشیدنش میترسم 🤦🏻‍♀️

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها )