2777
2789

ببینید من وقتی زنش شدم هیچی نداشتیم خیلی سختی و بدبختی کشیدیم با خانواده ش یه جا زندگی میکردیم بیکار بود هزار تا بدبختی کشیدم موهام سفید شدن 

الان بعد چند سال سختی و بدبختی خیلی از اخلاقای بدشو بهتر کردم شکر خدا کارش داره جور میشه جورم نشه مهم نیست چون جفتمون با هم  و حمایت همدیگه تونستیم یه کار خوب داشته باشیم و با هم به استقلال مالی رسیدیم تا یکی دو ماه دیگه قراره که بریم خونه ی مستقل خودمون 

ولی فشار زیادی هم داریم تحمل میکنیم از لحاظ مالی همیشه چک و قسط و قرض داریم کم کم داشتیم جمع میکردیم خودمونو همه چیزو رو برنامه پیش میبردیم به همه قسط و چک ها میرسیدیم که شوهرم تصمیم گرفت بدون هیچ سرمایه ای یهو یه کعامله ۴ میلیاردی بکنه و کلی باز بدهکار شدیم اخر راهی که انتخاب کرده خیلی خیلی خوبه ولی خب واقعا فشار هزار برابر شده این ماه 

و امروز سر اینکه بانک قسط این ماهو برداشت کرده خیلی بهم بی احترامی کرد و منم که جوابشو دادم و گفتم راهیه که خودت انتخاب کردی من مخالف این معامله بودم روم دست بلند کرد جوری که الان یه طرف صورتم کبود شده 

نمیدونم چیکار کنم 

دیروز به من سپرده بود که من اون حسابو خالی کنم که این ماه قسطو برداشت نکنه بانک و بتونیم چک رو پاس کنیم و منم فراموش کرده بودم 

ولی خودشم میتونست این کارو بکنه اصلا درک نمیکنم چرا باید سر پولی که هر ماه اندازه ۲۰ برابرش میاد و میره رو حسابمون اینجوری کنه 

قبول دارم که فشار زیادی روش هست ولی رو منم هست ولی راهیه که انتخاب خودش بوده 

نمیدونم چیکار کنم 

در ضمن قرار بود که طلاهامو این ماه بدم بهش که یه قسمتی از پول معامله رو بده ولی خس میکنم اشتباهه اگر بدم 

توروخدا خواهرانه راهنماییم کنید

به نظرم خودت  رو از اول زیاد وارد این کارها کردی. ببین حالا گاهی کمکش بودی خوب یود. ولی شما خانم هستی. اننقدر لزوم نداشته قاطی بشی. یکم خودت رو بکش کنار. انرژی زنانت رو ببر بالا. بزن یوتیوب، ویدیو زنان با انرژی بالا رو ببین.اللن من نکیفهمم فرق شما با یک اقا چیه تو رابطه. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم خودت رو از اول زیاد وارد این کارها کردی. ببین حالا گاهی کمکش بودی خوب یود. ولی شما خانم هست ...

بیین من در اصل فقط برای بهتر شدم افسردگی و حالم یه کار خونگیو شروع کردم 

ولی خب افتادم تو مسیری که شاید اصلا نمیخواستم ولی الان بدمم نمیاد از حس موفقیتی که بهم میده و در عین حال خیلی وقتا هم نمیخوام این همه مسئولیت رو دوشم باشه ولی هست من نباشم این کار و این همه تلاش هیچی به هیچی میشه  جوریکه اگر اینده ی خوبی میخوام مجبورم که مسئولیت هامو ادامه بدم موندم قبلا به خودم نمیرسیدم ولی الان بیشتر واسه خودم وقت میذارم ولی باز فشار زیادی دارم تحمل میکنم

خودتون راواردکارای مردانه نکنیدبه قول دوستان.... مردا به جایی برسن همشون همینن نمیگن توهم بودی ذات م ...

یکم بالاتر نوشتم ببین مجبور شدم و مجلورم افتادم تو مسیری که دست خودم نبوده و نیست 

یکم بالاتر نوشتم ببین مجبور شدم و مجلورم افتادم تو مسیری که دست خودم نبوده و نیست

گلم براخودت پس اندازکن هرملکی هم خریدی نصف نصف کن ک یوقت هوا برش نداره خداروشکرک کارت گرفته ومحتاج هیچ مردی نیستی این خودش برگ برنده برای خانم