2777
2789
من الان ازدواج کردمولی مجردی رو دوست دارمهرکی هرجا که هست رو دوست ندارهبعدا که متاهل شدین از متاهلی ...

امان از وقتی ک بخوای ولی نشه ادواج کنی. .اونم با دلیل مبهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلیشه! اینجا میگن نفست از جای گرم در میاد . باللخره بچه تو راه داری باید امیدوارم باشی. من دنباله ای ...

آدمای بدتر از تو هم دیدم ولی با  اراده قوی تونستن زندگی رو برا خودشون قشنگ کنن...

فقط شما نیستی که سختی میکشی.

سختی مال همس

منتها برا هرکی یه جور.

اونایی که سختیشون خیلی کمه یا قبلش حسابی عذاب کشیدن یا قراره بعدش عذاب بکشن...

سعی میکنم . دست رو موردی بذارم ک برگشت نداشته باشه.

من با اینکه ادم زیاد مذهبی نیستم هر وقت دلم از دنیا و ادم هاش میگیره میرم کربلا پیش امام حسین جان ولی نه برای نماز خوندن و ذکر گفتن وهزار تا کار دیگه که ادما انجام میدن میرم فقط تو حرم میشینم یه گوشه و درد ودل میکنم و عجیب دلم ارامش میگیره 

توصیه م اینه که اگه نرفتی یه بار برو یا اصلا اگه کربلا هم دوست نداشتی یه سفر خارج از ایران برو اگه فرض رو بر این بذاریم که دیگه از زندگی بریدی و میخوای خودتو بکشی پس قبلش بخشی از پولتو صرف سفر کن و یکم از زندگی لذت ببر

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

امان از وقتی ک بخوای ولی نشه ادواج کنی. .اونم با دلیل مبهم

شما حتی اگه ازدواج هم کنی 

همسرتون به همسر قوی و پشتیبان نیاز داره، روحیش خوب باشه و..

نه همسری که حتی حوصله خودشو نداره، حوصله تلاش کردن و نداره!

شما حتی اگه ازدواج هم کنی همسرتون به همسر قوی و پشتیبان نیاز داره، روحیش خوب باشه و..نه همسری که حتی ...

خوبه . ولی اینو بدون ازدواج حق همه موجوداته . شرط نداریم تو این موضوع . حیوانات هم جفت هستن