2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۳ روز ،۳۸ هفتم😭

ببین شیاف گلیسرین بی ضرره ولی باز بپرس 

وقتی سه روزه کار نکرده باید از پایین یه کاری بکنی

حواست باشه بعد زایمان امکان یبوست صد برابر.خیلی مواظب باش یبس نشی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
نمی دونم عزیزم من دکتر رفتم ی شیاف بهم داد ولی اسمش یادم نیست چرا دکتر نمیری حالا سرخود دارو مصرف نک ...

الان کدوم دکتر برم حالم خیلی بده ،دفعم شده سنگ😭

قرص سی لاکس

من همیشه یبوست دارم توو همین نی نی سایت خوندم ی بنده خدایی شبا موقع خواب روغن سیاه دونه رو ب نافش میزد برا یبوست

الان شبا این کارو میکنم از شر یبوست خلاص شدم

گل محمدی م خیلی خوبه 

البته برا شما ک بارداری نمیدونم خوبه یا ن

وازلین..روغن نارگیل...تغیرات هورمونیه دیگه اشکال نداره...اب گرم وچای کمرنگ بخور..ودیگه نذار یبوست بگ ...

از صبح اب گرم و الو اینا دستمه ،شدم سنگ بخدا😭دعا کن بچم چیزی نشه وارد ده ماه شدم😭