2777
2789
عنوان

ی غلطی کردم موندم توش

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 23 پست

کاس اول داداشت از دوز میدید بعد اگه پسندش بود میرفتین جلو الان داداشت یا نمیخادو اون ضربه میخوره بااین حالش یاهم مجبوری قبول میکنه داداشت 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاس اول داداشت از دوز میدید بعد اگه پسندش بود میرفتین جلو الان داداشت یا نمیخادو اون ضربه میخوره باا ...

بابا عکسش بده ولی خودش بهتره عین آدمای دیگه معمولیه ولی همه شرایطش اوکیه خیلی قانع مهربون منطقی

خب چرا اینکارو با دختر مردم میکنین اون فکر کرده حتما برادرت دیدش میگن مردا پرنسس شدن همینه خب یا نبا ...

من فکر نمیکردم ادا اصول بیاد خیلی پسر سربراهیه اولشم قبول کرد عکس فرستادم گف نه .. ولی تو عکسشم بد افتاده اخه🤣🤣میگم خودش بهتره قبول نمیکنه