2777
2789
عنوان

طبیعیه وقتی از دختر قبلیه زندگیش طرف بگه حالم بد بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله اذیت کننده اس 

ولی بهت کمک میکنه که متوجه بسی هنوز به شخص قبلی دل بسته اس یا نه . 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

ببین من بعد طلاقم برای پر کردن تنهایی دو ماه با یه آقای تو رابطه بودم که اصلا از اولش با هم طی کرده بودیم قراره جدی نشیم .اون آقام تازه از رابطه دوستی ۳ سالش بیرون اومده بود.با وجود این که هر دو میدونستیم رابطه مون در حد بیرون اومدن از تنهاییه و با هم بودن ولی باز وقتی آهنگ دپ میزاشت باهاش همخوانی می‌کرد یا میرفت از  دم در بیمارستان اون خانم رد میشو آه میکشید من ناراحت میشدم.رابطه مون در حد دور دور یه ساعت بعضی شبا و موزیک گوش دادن و اینور اونور رفتن بود .ولی من حالم بد میشد

براش اصلا مهم نیست.ببین تجربه کردم که بهت میگم.رابطه رو تموم کن اگه برات یه طرفه داره جدی میشه.رابطه ...

اخه میدونی چیه وقتی میگ حس میکنم جونمو دارن میگیرننن

نفسم بند میاد

ضربانم میره بالا

اگر بهش بگم میدونم مراعات میکنه

فقط نمیدونم چجور بگم