2777
2789
عنوان

شوهرم زیر بار گوشی نمیره😭😭 همه رو تایپ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا سیمکارتشو در بیار ب گوشی خودت بنداز

آها، اینو یادم رفت بگم، سیم کارتشو دراوردم، رفتم داخل آپ ایرانسل من، سیم کارت هم به اسم پسردایی مجرد شوهرم بود. احساس میکنم شوهرم ازش سیم کارت گرفته

دگ ازرخودشه گوشی 

دگ باید چی ببینی ک‌مطئن شی 

نباید الانم بهش میگفتی 

اول سیم کارتو وردار بنداز روی گوشی خودت 

همراه من یاذایرانسل من با خطه نصب کن 

ببین باذچ شماره های در تماس بوده و پیامک داده 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک قیمت مناسب 💙

آها، اینو یادم رفت بگم، سیم کارتشو دراوردم، رفتم داخل آپ ایرانسل من، سیم کارت هم به اسم پسردایی مجرد ...

خو نصب کردی دگ چک‌کن با چ شماره ای درتماس بوده 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک قیمت مناسب 💙

اون موقع اصلا به عقلم نرسید

میتونی همون خطرو بنداز تو گوشی خودت گوشی رو هم ب شوهرت نده تلگرام و واتساپ و بقیه برنامه هایی ک ب ذهنت میرسه شوهرت داشته باشه نصب کن رو گوشیت ببین چیزی دستگیری میشه

پسرت چن سالشه؟؟به پسرت اعتماد داری چون مشابه شو دیدم بچه با ندونم کاریاش زندگی پدرمادرشو خراب کرد😑� ...

۱۳ سال

اعتماد دارم بهش، اصلا دروغگو نیست

این قضیه رو هم یه اتفاقی پیش اومد که مجبور شد بگه

پسر آروم و سر به راهیه 

آها، اینو یادم رفت بگم، سیم کارتشو دراوردم، رفتم داخل آپ ایرانسل من، سیم کارت هم به اسم پسردایی مجرد ...

میفهممت‌ک دوسنداری باور کنی 

ولی شوهرت گوشی مخفی داره 

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

عزیزم چرا خودتو زدی به سادگی

یعنی متوجه نیستی شوهرت گوشی مخفی داره

دوبار شده ک رو‌میشع ولی شما خودتو زدی ب اون راه

ی دعوایی راه بنداز حساب کار بیاد دستش

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛