2777
2789
عنوان

داروسازی خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 44 پست
والا این طورا هم نیست بستگی به اون تفکر برنده و ذهنیت خود فرد داره.من که حالم خیلی بهتر از زمان کنکو ...

شما دانشجوی پزشکی این؟

مگ با این نمره هایی که گفتم میشه پزشکی آورد؟

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا میری توشون پره مریضهچطور دارن ورشکست میشنتو کرونا که حسابی برد کردن انقد زیاااد مشتری بود

اگه شهر کوچک زندگی میکنین و تعداد داروخانه ها کمه بله درآمدتون خوب میتونه باشه

ولی کلان شهرها اوضاع متفاوته

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خیلی سختهه پزشکیکتاباش پدر درمیارهینی غول سختش کنکور نیستازه بعد کنکور بدبختی شرو میشه

من خب پرسیدی آره پزشکی می خونم

معدلت بالاتر بود پزشکی میاوردی الان با درصدات جبران کن

والا این طورا هم نیست بستگی به اون تفکر برنده و ذهنیت خود فرد داره.من که حالم خیلی بهتر از زمان کنکو ...

دارو هم درساش سخته 

هم آینده نداره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
دارو هم درساش سخته هم آینده نداره

🤣🤣🤣🤣 خیلی خوبی تو 

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

بقیه کامنت هام رو بخونین توضیح دادم

متخصص🤣🤣🤣

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

برای مهاجرت دندون پردیس خوبه؟

کلا مهاجرت با رشته های پزشکی به خصوص دندان سخت تر شده و اغلب دندان پزشک های ایران در صورت مهاجرت به یه کشور اروپایی باید حدودا دو سالی دوره بگذرونن تا بتونن کار کنن 

ولی در کل به نظرم حتی دندون پردیس هم عالیه

توی خانواده خودمون فقط ۳ نفر داروسازنبا فامیل مون حساب کنین ۱۰ نفر حدودا داروساز داریم

پستمم حذف میکنم ک شناسایی نشم