2777
2789
عنوان

داروسازی خیلی سخته

629 بازدید | 44 پست

مثلا  تهران  اونم آزاد

باید خیلی بخونی؟؟

با معدل  ۱۷ تا ۱۷ ونیم

و درصدای

ریاضی ۲۰

فیزیک ۳۰

شیمی ۴۰

زیست ۶۰

زمین ۵۰

میشه آورد

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارزش داره؟😐🤝🏻

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻

اگر معدل بهتری داشتی میتونستی بری پزشکی 

هر زشته ای سخته ولی پیشرفت در پزشکی بیشتره و در دارو سخت تر و دیر تر 

البته معدل رو ترمیم کن بری دندون اگه علاقه داری چون از همه لحاظ بهتره

پزشکی آینده دار تره تا دارو

خیلی سختهه پزشکی

کتاباش پدر درمیاره

ینی غول سختش کنکور نیس

تازه بعد کنکور بدبختی شرو میشه

خیلی سختهه پزشکیکتاباش پدر درمیارهینی غول سختش کنکور نیستازه بعد کنکور بدبختی شرو میشه

داروساز بشین احتمالا بیکار بودن تون زیاده به جاش

تاسیس داروخانه هم سرمایه اولیه زیاد میخواد

داروخانه هم نزنین و شیفت بخواین وایسین درآمد آنچنانی نخواهید داشت

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خیلی سختهه پزشکیکتاباش پدر درمیارهینی غول سختش کنکور نیستازه بعد کنکور بدبختی شرو میشه

از لحاظ حجم و سختی مطالب در یک سطح هستند و گاها دارو سخت تره چون کار عملی کمتری داره 

داروساز بشین احتمالا بیکار بودن تون زیاده به جاشتاسیس داروخانه هم سرمایه اولیه زیاد میخوادداروخانه ه ...

بضی جاها با مدرک تو داروخونه میزنن ماهی چهل پنجاه بهت میدن

بضی جاها با مدرک تو داروخونه میزنن ماهی چهل پنجاه بهت میدن

اگه کلان شهر هستین که اشباعه از بس داروخانه زیاده 

داروخانه ها دارن ورشکست میشن اغلب

ما توی فامیل و دوستام حداقل ۱۰ تا داروساز داریم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چی ارزش داره؟اینکه آزاد بری؟

میگم داروسازی بخونی ازاد اینهمه هزینه اینا اخرش شاغل میشی؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻

اگه کلان شهر هستین که اشباعه از بس داروخانه زیاده داروخانه ها دارن ورشکست میشن اغلبما توی فامیل و دو ...

والا میری توشون پره مریضه

چطور دارن ورشکست میشن

تو کرونا که حسابی برد کردن انقد زیاااد مشتری بود

میگم داروسازی بخونی ازاد اینهمه هزینه اینا اخرش شاغل میشی؟

واا معلومه میشی

مگ میشه نشی با همین شرکت و اینا کارکنی درآمد  ۴۰ تا ۵۰و داری

خودت بزنی که دیگه فبها

والا این طورا هم نیست بستگی به اون تفکر برنده و ذهنیت خود فرد داره.

من که حالم خیلی بهتر از زمان کنکور هست

دارو هم اتفاقا درساش خیلی سخته