2777
2789
چه سالی قبول شدین؟

۱۴۰۳ 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعی؟؟؟؟خوشحال شدمبنظرت چند ساعت بخونمچه مباحثی حذف کنم

آره جدی...

دیگه واقعا باید بخونی حداقل ۸ ساعت

از الان هم دنبال حذف مباحث نباش

زیست کلش اگه می تونی کلاس های دکتر فرهمند نیا رو ببین

شیمی پایه دهم و یازدهم کلش دوازدهم فصل ۳ و ۴

فیزیک دهم و یازدهم کلش دوازدهم فصل ۳ و ۴

ریاضی هم مبحث احتمال و جایگشت و هندسه رو می تونی حذف کنی

گرچه از الان فکر حذف مباحث نباش لطفا 

منم اون فصل هایی که نهایتااااااا بتونی حذف کنی رو گفتم

خودم ۲۰ دی شروع کردم گرچه پایه داشتم پزشکی آوردم.

نکته و تست بنظرتون میتونه کمکم کنه؟

فیلم های ماز رو دارم.چون از الان کلاس های نکته و تستش شروع نمی کنه...برای سال کنکور خودم رو دارم

برای مشاوره هم می تونم کمکت کنم

خودم پزشکی می خونم

فیلم های ماز رو دارم.چون از الان کلاس های نکته و تستش شروع نمی کنه...برای سال کنکور خودم رو دارمبرای ...

ببین من میخوام که یسری‌ مبحث های پربازده و آسون و بخونم که بتونم ۳۵ درصد اینجا ها بزنم

نمیدونم چجوری شروع که کنم

صفرم

ولی خب تیز و بزم‌

ببین من میخوام که یسری‌ مبحث های پربازده و آسون و بخونم که بتونم ۳۵ درصد اینجا ها بزنمنمیدونم چجوری ...

۳۵ والا به همین راحتی نیست که میگی من خودم با اون قدر خوندن شیمی ۳۵ زدم