2777
2789
خودت اول ببین کی قضاوت کرد شما اگه ادب داشتی خانم مودب عین آدم و درست منو قانع میکردی که اینجوری نیس ...

تهمت؟؟؟

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه جا همه مدل آدم هست من فقط درمورد قومیت های خاص غیرفارسی زبان چیزایی که درموردشون شنیدم و دیدم میگم حقیقت داره اونم چون تفاوت فرهنگی داریم از نظر ما بد میاد ولی خودشون مشکلی ندارن

اصله نه خودت مهمی نه نظرتکاسه ی گدایی تو هیچ شهری پر نمیشه ،کار کنید و مفت خور نباشید

خداروشکر همینطور داری مودب بودنتو نشون میدی 😂😂😂

من از شما آدما درخواست هیچ چیزی نمیکنم 

بعدشم قضاوت نکن خانم همه چیز تمام

خداروشکر همینطور داری مودب بودنتو نشون میدی 😂😂😂من از شما آدما درخواست هیچ چیزی نمیکنم بعدشم قضاوت ...

اصلا برای گدا صفت جماعت مودب نیستم

کسی اگر نگاهش به دست دیگران نباشه اصلا به بقیه نمیگه خسیس

معلومه دنبال جنجالی با این چرت و پرت گفتنات کاش نی نی یار بیاد تعلیقت کنه ادم شی

واقعا

گزارش بزنین بچه ها

همه تاپیکاش توهینه ب بقیه

برید ببینید

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️
من نظرمو گفتم بیان ثابت کنن خسیس نیستن دوما من توهینی نکردم خودت اصفهانیا اول توهین کردن

درسته.یه نفر میگفت همکلاسی اصفهانی دارم میاد دانشگاه تا شب هم کلاس داشته باشیم نه غذا می خره نه حتی یه کیکی چیزی دیگه اگر کلاسمون تا دیر وقت طول بکشه بوی دهن و معده ی خالیشون کلاسو بر میداره😂😂😂