2777
2789
یه عزیزی میگفت اصفهانیا مودبن😂😂😂😂😂😂ببخشید از شما اجازه نگرفتم

اون عزیز غلط کرد ،اتفاقا هر گدا گشنه ای که انتظار پول مفت داشته باشه هم با فحش هم با چک و لگد بدرقه میکنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اول همین فکرو میکردم بعد دیدم نه ولخرج نیستن و هزینه اضافه نمیکنن

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من ادعا خوبی نکردم😊

اگه ادعای خوبی نداشتی دیگرانو قضاوت نمیکردی

تو این تاپیک یا هر جای دیگه .

خدا رو شکر که اصفهانیا فقط خسیسن

اینقدر بی ادب و گستاخ نیستن 😊😊

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️
اگه خسیس نبودن به خسیسی معروف نمیشدن عزیزم😊

ترکام الان به خر بودن معروفن خرن؟

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اگه ادعای خوبی نداشتی دیگرانو قضاوت نمیکردیتو این تاپیک یا هر جای دیگه .خدا رو شکر که اصفهانیا فقط خ ...

خودت اول ببین کی قضاوت کرد شما اگه ادب داشتی خانم مودب عین آدم و درست منو قانع میکردی که اینجوری نیست نه اینکه توهین و تهمت بزنی مودب خاااااانم