2777
2789

ولی الان اصلا اونطوری نیست

خب برین جواب بدین

چرا همتون ده تا ده تا تاپیک میزنین

یه ذره به داد بقبه برسین

اونقد خودخواه نباشین بابا 

فقط فکر مشکل خودتونینا

بیایم مشکل تو رو حل کنیم!

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلآم از استارتر عزیز خیلی معذرت میخوام بابت کامنت نامربوطم البته ضروری هست (خودخواهی نبینش عزیزم)

ممنون میشم تاپیک قبلم گزارش شه دوستان بخونید متوجه توهینات دیگران و ادبیات بسیار صریحی که استفاده کردم میشید متشکر

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

نه خدا نکنه یکی عین تو بخواد مشکل منو حل کنه

شما خودخواهی که به بقیه میگید تاپیک نزنید 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣