من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آخی عزیزکم. من خیلی خوب درکت میکنم. بالاخره تموم میشه این روزای سخت. قوی بمون عزیزدلم. اون مایت که مبگی مایت دمودکس هستش. به هیچ عنوان به گال تبدیل نمیشه ولی اون یه مشکلاتی توی سر و صورت ایجاد میکنه و شخص موهاش میزیزه و پوست صورتش ملتهب میشه. بیشتر در کسایی اتفاق میوفته که چرب هستند. و برای درمانش معمولا اسپری دمودکسیلین میزنن که حاوی روغن درخت چایه. ولی گال به همه ی بدن میزنه و درمانش کرم پرمترین ۵ درصده. شخص بسیار شدید وحشتناک خارش داره و بعد مصرف کرم خارشش خیلی کم میشه.
مرسی فدات شم آره همه جای بدنم هست دیشب تا صبح از خارش نخوابیدم خیلی ناراحتم شدید نه با آنتی هیستامین ...
آخی قربونت برم. میفهممت. نگران نباش. بذار اگه این دکتر برا ما خوب بود خودم برات وقت میگیرم با هزینه خودم میفرستمت بری پیشش انشاالله همه بیماران شفا پیدا کنن آبجی.
مرسی فدات شم آره همه جای بدنم هست دیشب تا صبح از خارش نخوابیدم خیلی ناراحتم شدید نه با آنتی هیستامین ...
آخی قربونت برم. میفهممت. نگران نباش. بذار اگه این دکتر برا ما خوب بود خودم برات وقت میگیرم با هزینه خودم میفرستمت بری پیشش انشاالله همه بیماران شفا پیدا کنن آبجی.