2777
2789
عنوان

کسی تا حالا بیماری گال داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 37 پست
نه خواهر غیر ممکنه گال باشه. گال حتما مسریه. من برای گال میخوام برم پیش دکتر عفونی به اسم قوام الدین ...

لک قهوه ای کلی انداخته روی بدنم

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم لک قهوه ای خیلی دلایل میتونه داشته باشه. من بت قول میدم اگر گال بود الان همه اطرافیان گرفته بو ...

گلم شما برای گال چی مصرف کردید 

آخه تست پوستی دادم گفت مایت داری . سرچ کردم گوشی ممکنه به گالم تبدیل شه 

داروهات چیا بودن قشنگمممممم

آخه گال غیر مسری همم هست 

داروهای مصرفی چیا بودن

عزیزم لک قهوه ای خیلی دلایل میتونه داشته باشه. من بت قول میدم اگر گال بود الان همه اطرافیان گرفته بو ...

ارزو جان خیلی حالم گرفته دو ساله اینجوریم

آره مثلا مثل جوش کنار هم ردیفی میزنه پخشه همه جامنزدیک پریودم بدتر میشهانگار مثل نیش حشرست ولی برجست ...

اره بابام وقتی راننده ی شرکت بوپ زد ردیفی ی محلولی بود سفید رنگ استفاده کردبا داروهای دیگ درست شد

ازما چه مانده غیر از آرزو❤️‍🩹

ارزو جان خیلی حالم گرفته دو ساله اینجوریم

آخی عزیزکم. من خیلی خوب درکت میکنم. بالاخره تموم میشه این روزای سخت. قوی بمون عزیزدلم. اون مایت که مبگی مایت دمودکس هستش. به هیچ عنوان به گال تبدیل نمیشه ولی اون یه مشکلاتی توی سر و صورت ایجاد میکنه و شخص موهاش میزیزه و پوست صورتش ملتهب میشه. بیشتر در کسایی اتفاق میوفته که چرب هستند. و برای درمانش معمولا اسپری دمودکسیلین میزنن که حاوی روغن درخت چایه. ولی گال به همه ی بدن میزنه و درمانش کرم پرمترین ۵ درصده. شخص بسیار شدید وحشتناک خارش داره و بعد مصرف کرم خارشش خیلی کم میشه.

آخی عزیزکم. من خیلی خوب درکت میکنم. بالاخره تموم میشه این روزای سخت. قوی بمون عزیزدلم. اون مایت که م ...

مرسی فدات شم 

آره همه جای بدنم هست 

دیشب تا صبح از خارش نخوابیدم 

خیلی ناراحتم شدید 

نه با آنتی هیستامین نه با کورتون با هیچ کدوم کنترل نشده 

خیلی ناراحتم 

مرسی فدات شم آره همه جای بدنم هست دیشب تا صبح از خارش نخوابیدم خیلی ناراحتم شدید نه با آنتی هیستامین ...

آخی قربونت برم. میفهممت. نگران نباش. بذار اگه این دکتر برا ما خوب بود خودم برات وقت میگیرم با هزینه خودم میفرستمت بری پیشش انشاالله همه بیماران شفا پیدا کنن آبجی. 

مرسی فدات شم آره همه جای بدنم هست دیشب تا صبح از خارش نخوابیدم خیلی ناراحتم شدید نه با آنتی هیستامین ...

آخی قربونت برم. میفهممت. نگران نباش. بذار اگه این دکتر برا ما خوب بود خودم برات وقت میگیرم با هزینه خودم میفرستمت بری پیشش انشاالله همه بیماران شفا پیدا کنن آبجی. 

آخی قربونت برم. میفهممت. نگران نباش. بذار اگه این دکتر برا ما خوب بود خودم برات وقت میگیرم با هزینه ...

ممنون . عزیز دلم شما لطف داری قشنگم 

اگر خوب بود بهم معرفی کن 

آخی عزیزم نگران نباش اگه این دکتر خوب بود تو را هم درمان میکنه

گلم  شما که گرفتید آیا اعضای خانواده هم گرفتن