2777
2789
عنوان

کسی تا حالا بیماری گال داشته

263 بازدید | 37 پست

بچه ها داروش ایورمکتین پیدا نمیشه چکار کنم 

با پماد اینا حل نمیشع 

تو رو خدا بگید چه دارویی مصرف کنم

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 

والا من ایورمکتینم خوردم خوب نشدم هنوز ولی اگه مدت زیادی نیست گرفتی خوب میشی. توی Titac یا دارویاب سرچ کن پیدا میکنی. معمولا داروخانه رامین فردوسی هم داره. شامپو شپش. پماد پرمترین. کرم اوره اوسرین درصد بالا. گوگرد وازلین. لوسیون ایورکا یا همون ایورمکتین، سرکه، ضدعفونی محیط با سم سایپرمترین یا وایتکس. بستن و خفه کردن لباسها. چی بگم خواهر دکترام فقط میگن کرم پرمترین بزن. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی وضعیت گالم بدجوره. پوستم ضخیم و تیره و پوسته دار شده. اگر یه دکتر باسواد پیدا شد که همزمان سه درمان پوششی برای قارچ و باکتری و انگل بهم بده که سریع خوب شم میام میگم چون پوست که ناراحت میشه تمام میکروبای فرصت طلب اونجا سوار میشن و درمان همه جانبه میتونه خوب جواب بده. دیگه خودم دکتر شدم

والا من ایورمکتینم خوردم خوب نشدم هنوز ولی اگه مدت زیادی نیست گرفتی خوب میشی. توی Titac یا دارویاب س ...

سلام عزیزم دو ساله مشکل پوستی حاد گرفتم . که نتیجه معلوم نشده چیه 

گال مدلش چطوره عزیزم . چجوری تشخیص داده میشه 

من خیلی وضعیت گالم بدجوره. پوستم ضخیم و تیره و پوسته دار شده. اگر یه دکتر باسواد پیدا شد که همزمان س ...

عزیزم چند وقته گرفتی حالم خیلی گرفته 

عزیزم چند وقته گرفتی حالم خیلی گرفته

اخی عزیزدلم. خواهری. غصه نخور مقاومت کن. والا من سه ساله درگیرم. دکترا تشخیص ندادن. میگفتن آلرژی یا ....خلاصه الان یکساله متوجه شدم. دارم درمان میکنم ولی من یه اشتباه کردم که قرص ایورمکتین را هرروز تا ده روز خوردم. باید فقط دو روز پشت هم بخوری و بعد هفته بعد تکرار و تمام. ولی من زیاده روی کردم. و بعد از قطع قرص یکهو ابن گالا هار شدن. تبدیل به گال پوسته ای شدن. والا اول پوستم کلفت و ضخیم و تیره شد بعد شروع به پوسته ریزی کرد. ولی دوسال قبلش اینطور بود که خیلی خارش داشتم و دونه های قرمز میزدم و خطوطی روی پوستم میوفتاد که بهش میگن کانال تخم گذاری. حالا هرسوالی داری بگو عزبزدلم. گال خیلی خارش داره ویژگی اصلیشه. خیلی دلم گرفته. میخوام عید برم آب گوگردی ببینم خوبم میکنه.اصلا زندگیمو خراب کرده.

راستی عزیزم گال مسریه. نمیشه خانواده ت ازت نگرفته باشن. اینو حتما مدنظر داشته باش.

عزیزم نه هیچکس نگرفته . بقول شما میگن الرژی . 

ولی دیونه ام کرده 

حالت پف دار یا برجسته است یک فرو رفتگی روشه یا عین نیش حشره روشه 

همه جام زده خارش وحشتناک داره 

هر چی میخورم خارش یا بدتر میشم 

حس میکنم شاید گال باشع 

پشتم گردنم سینم بغل سیته شکم 

پایین تنم میزنه 

و جاشون لکه قهوه ای میشه

عزیزم نه هیچکس نگرفته . بقول شما میگن الرژی . ولی دیونه ام کرده حالت پف دار یا برجسته است یک فرو رفت ...

نه خواهر غیر ممکنه گال باشه. گال حتما مسریه. من برای گال میخوام برم پیش دکتر عفونی به اسم قوام الدین اشرفی. اگه خوب بود میگم شمام برو پیشش یه آزمایشی بنویسه بده. مسلما که گال نیست ولی بالاخره مشکلت مشخص بشه. یا پیش یه فوق تخصص ایمونولوژی برو. این دکترای پوست که هیچی نمیفهمن. کلا بیمار رو ول کردن و زدن تو خط زیبایی. 

ب صورت خطی هست؟

آره مثلا مثل جوش کنار هم ردیفی میزنه 

پخشه همه جام

نزدیک پریودم بدتر میشه

انگار مثل نیش حشرست ولی برجسته است

نه خواهر غیر ممکنه گال باشه. گال حتما مسریه. من برای گال میخوام برم پیش دکتر عفونی به اسم قوام الدین ...

دقیقا عزیزم 

میگم میشه عکس گال بدید ببینم اونه یا نه