2777
2789
عنوان

میگه پرستار بچه با شوهرت خیانت میکنن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5063 بازدید | 219 پست
من یه حرفی انداختم وگرنه نامزدم که قبول نمیکنه اصلا ولی برای این موضوع دلخور شدم که اول زندگیم داره ...

نگران نباش میگن هررر چقدر هم کسی بخاد برای تو انرژی بد بفرسته تا خودت نخوای اون انرژی وارد زندگیت نمیشه.

باید بیخیال باشی و ب حرفش فکر نکنی

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باور نکردم می‌خوام حالیش کنم این حرفا اصلا خوب نیست که میزنی شوخیشم دوست ندارم ... نفوذ بد زدن و انر ...

از سره دلسوزی گفته عزیزم.‌توفاز اعتماد صددرصدی هم نباش هیییچ وقت که زبونم لال یباره از درون داغون نشی. حتی روانشناسا هم میگن هیچ وقت کسی رو برای خودتون بت اعتماد نکنید...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اینجوریم هستاااااا ینی زنگ میزنه همششش از خاندان و اکسش میگه بدون این که حال منو بپرسه شروع می‌کنه آ ...

دقیقا مشکل معاشرت با آدمای منفی باف اینه که وقتی اونا با تو صحبت میکنن پر انرژی میشن ولی همه انرژی تو رو میخورن. 

واقعا از اینا باید دوری کرد. تهش اینه که راه غیرمستقیم جواب نده باید مستقیم دکش کنی

دقیقا مشکل معاشرت با آدمای منفی باف اینه که وقتی اونا با تو صحبت میکنن پر انرژی میشن ولی همه انرژی ت ...

نشسته خیال‌بافی می‌کنه بچه های من به شوهر تو میگن دایی میام خونتون بچه هاتو نگه دارم میام فلان میکنم 

نشسته خیال‌بافی می‌کنه بچه های من به شوهر تو میگن دایی میام خونتون بچه هاتو نگه دارم میام فلان میکنم

اووو تا کجا پیش رفته😅😅😅

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

واااایییییی منم یکی از این سمی ها داشتم تازه اون دخترداییم هم بود ولی خودمو از دستش خلاص کردم

نفوس بد درسته و اینکه هر چیزی ممکنه خبآدم باید همه ی جوانبو بسنجه

من بحثم سر انرژی منفی دادن از همین الانه 

بعدشم کی پرستار گرفت من یه حرف انداختم چون نامزدمم قبول نمیکنه 

😑من حرفم سر اینه انرژی بد نفرسته از الان

خب من طبق خط اخر اولین پستت نظر دادم که گفتی شوهرم متعهده چرا اینو میگه🫠