2777
2789
عنوان

میگه پرستار بچه با شوهرت خیانت میکنن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5096 بازدید | 219 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمی‌دونم چیکار کنم می‌خوام بره کلا حرف نزنیم ولی خیلی پیگیره

اگه میخوای بپرونیش باهاش درباره خودت و زندگیت حرف نزن. بذار خودش زنگ بزنه فقط درباره خودش حرف بزنه

نفوس..داره اگاهت میکنه احتیاط شرط عقلهاوووو تا تو کجا دختر سالم پیدا کنی برای پرستار بچت

من یه حرفی انداختم وگرنه نامزدم که قبول نمیکنه اصلا ولی برای این موضوع دلخور شدم که اول زندگیم داره انرژی بد واسم می‌فرسته 

می‌دونم ولی نفوذ بد زدن کار خوبی نیست

نفوس بد درسته 

و اینکه هر چیزی ممکنه خب

آدم باید همه ی جوانبو بسنجه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
می‌دونم ولی نفوذ بد زدن کار خوبی نیست

برنامه زندگیت رو به کسی نگو ک لفظ بد نیاد برات.هنوز نه عروسی گردی نه هیچی فکر پرستار بچه ای 

بگو تا اون موقع خدا بزرگه مثل الان که خدا بزرگه...! 

دوستتم راست گفته احتمالش زیاده

ما که نشنیدیماونقدری ک تو نی نی سایت داستان چاخان خیانت شنیدم تو زندگی واقعی ندیدم پرستار پیر میگیری ...

خوش بحالتون...شهر ما افتضاااحه. همه ری دن با خیانت

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خودش از بس با خیانت کار ها در ارتباط بوده من هرچقدر میگم مرد متعهد هم وجود داره میگه نه اصلا

اصلا چرا باید راجب شوهرت که عضو خوانوادته و قراره یه خانواده  کامل تشکیل بدی باهاش با یه غریبه حرف بزنی و اجازه بدی بهش نظر بیخود راجب خوانوادت بده ،از زندگی شخصیت بکشش بیرون 

اگه میخوای بپرونیش باهاش درباره خودت و زندگیت حرف نزن. بذار خودش زنگ بزنه فقط درباره خودش حرف بزنه

اینجوریم هستاااااا ینی زنگ میزنه همششش از خاندان و اکسش میگه بدون این که حال منو بپرسه شروع می‌کنه آداب معاشرت صفرررررر ولی از رو نمیره تازه یه هفته بخاطر حرف قبلیش دلخور بودم و صحبت نمی‌کردم دیروز زنگ زدم باز این حرفو انداخت تازه بعدشم میگه با بغض من وقتی با تو حرف میزنم کل هفته انرژی دارم