دوستان من با دوستم صبحت میکردم که امکان داره منو نامزدم برای بعد عروسی بریم شهر دور اونم گفت بچه دار شی دست تنها میمونی منم گفتم شاید پرستار بچه بگیرم خیلی وقیح برگشت گفت اونوقت با پرستار میریزن رو هم 😐😐😐 بعد میدونه نامزدم خیلی مثبت و متعهده چراااا اینو میگه ..
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خودش از بس با خیانت کار ها در ارتباط بوده من هرچقدر میگم مرد متعهد هم وجود داره میگه نه اصلا
اصلا چرا باید راجب شوهرت که عضو خوانوادته و قراره یه خانواده کامل تشکیل بدی باهاش با یه غریبه حرف بزنی و اجازه بدی بهش نظر بیخود راجب خوانوادت بده ،از زندگی شخصیت بکشش بیرون
اگه میخوای بپرونیش باهاش درباره خودت و زندگیت حرف نزن. بذار خودش زنگ بزنه فقط درباره خودش حرف بزنه
اینجوریم هستاااااا ینی زنگ میزنه همششش از خاندان و اکسش میگه بدون این که حال منو بپرسه شروع میکنه آداب معاشرت صفرررررر ولی از رو نمیره تازه یه هفته بخاطر حرف قبلیش دلخور بودم و صحبت نمیکردم دیروز زنگ زدم باز این حرفو انداخت تازه بعدشم میگه با بغض من وقتی با تو حرف میزنم کل هفته انرژی دارم