2777
2789
خوشبحالت انگار خدا منو فراموش کرده

هیچوقت فراموش نمیکنه هیچوقت 

ببین این معجزه ی طوری اتفاق افتاد که شبا بغض میگفتم باشه خدا به همه بنده هات برس من همونیم که فراموش کردی 

در این حد یعنی اون مدت داشتم فک میکردم شاید اصلا خدایی وجود نداره 

اما یطوری وجودشو بهم ثابت کرد که شرمندشم 

سعی کن تو امتحان الهی کم نیاری عزیزکم♥️

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

هیچوقت فراموش نمیکنه هیچوقت ببین این معجزه ی طوری اتفاق افتاد که شبا بغض میگفتم باشه خدا به همه بنده ...

کاش واسه منم معجزه بشه 

بخدا یه هفته هست درست و حسابی جیزی نخوردم 

استرس تمام وجودم رو گرفته، خواب ندارم نزدیک دوساله دارم التماسش میکنم 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش واسه منم معجزه بشه بخدا یه هفته هست درست و حسابی جیزی نخوردم استرس تمام وجودم رو گرفته، خواب ندا ...

میشه اگه به صلاحت باشه مطمئن باش 

به نیتتون آیه الکرسی میخونم 

چرا به ائمه توسل نمیکنید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه اگه به صلاحت باشه مطمئن باش به نیتتون آیه الکرسی میخونم چرا به ائمه توسل نمیکنید؟

ممنون عزیزم 

متوسل شدم خیلی هم التماسشون کردم 

چیز عجیب غریبی هم نمی خوام از خدا 

فقط دوست دارم با یه مرد خوب ازدواج کنم همین 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
ممنون عزیزم متوسل شدم خیلی هم التماسشون کردم چیز عجیب غریبی هم نمی خوام از خدا فقط دوست دارم با یه م ...

تا حالا خواستگار نداشتید؟

بالای چهلید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا حالا خواستگار نداشتید؟بالای چهلید؟

نه دارم ولی به اونی که میخام نیستن 

35سالمه