2777
2789
عنوان

یکی از لذت های زندگی خوردن نوشیدنی هست🧃😍

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 103 پست
وای نگو من سرما خوردم همسرم دیروز یکی برام خرید از دیروز تا الان یه لیتر آب پرتقال خوردم

عب نداره عزیزم 

ولی از این به بعد خود میوه رو بخور 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
وای نگو من سرما خوردم همسرم دیروز یکی برام خرید از دیروز تا الان یه لیتر آب پرتقال خوردم

پس چرا دکترا میگن اب میوه طبیعی بخورین 😢

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره دیگه مخصوصا صنعتی ها یکم سالم تر غذا بخور حیفه

😂هرچی سالمه بد مزس هرچی ناسالمه خوشمزس 

درد بدیه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

عب نداره عزیزم ولی از این به بعد خود میوه رو بخور

گلم شما سر در میاری از رژیم و اینا ؟ 

من یک ماه باشگاه رفتم وزنم تغیر نکرد فیتنس کار میکردم 

چیا بخورم و چیا نخورم؟ 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

پس چرا دکترا میگن اب میوه طبیعی بخورین 😢

چون تو یه لیوان آبمیوه طبیعی چندین میوه هست میوه هم قند داره 

مثلا یه کف دست لواشک اندازه یه تیکه پیتزا کالری داره چون میوه قند داره

گلم شما سر در میاری از رژیم و اینا ؟ من یک ماه باشگاه رفتم وزنم تغیر نکرد فیتنس کار میکردم چیا بخورم ...

ببین قند مصنوعی رو کامل قطع کن ..قند طبیعی رو کمتر بخور (مثل میوه) 

شبا زود شام بخور مثلا غروب خیلی تاثیر داره 

ببین قند مصنوعی رو کامل قطع کن ..قند طبیعی رو کمتر بخور (مثل میوه) شبا زود شام بخور مثلا غروب خیلی ت ...

کامل ؟ آخه من تنبلی تخمدان دارم شدیدا هوس میکنم فست و فود و شیرینی شدیدا ها طوری که تمرکزم میگیره

گلم شما سر در میاری از رژیم و اینا ؟ من یک ماه باشگاه رفتم وزنم تغیر نکرد فیتنس کار میکردم چیا بخورم ...

خواهر زاده م بارداده میره دکتر تغذیه که وزنش زیاد بالا نره 

مثلا تو رژیمش نصف سیب رو داره نه یه سیب کامل 

خواهر زاده م بارداده میره دکتر تغذیه که وزنش زیاد بالا نره مثلا تو رژیمش نصف سیب رو داره نه یه سیب ک ...

من میوه زیاد نمی‌خورم هفته ای یکی دوتا نهایتا

کامل ؟ آخه من تنبلی تخمدان دارم شدیدا هوس میکنم فست و فود و شیرینی شدیدا ها طوری که تمرکزم میگیره

اگه قطع کنی تنبلی تخمدانت درست میشه ها 

همین جا از خانم ها شنیدم 

یه دوستی داشتم ۲۵ کیلو کم برده بود..میگفت هوس شیرینی کنم خیار میخورم ..شکلات تلخ میخورم..کاهو

اگه قطع کنی تنبلی تخمدانت درست میشه ها همین جا از خانم ها شنیدم یه دوستی داشتم ۲۵ کیلو کم برده بود.. ...

خیلی سخته 😂