2777
2789

منم بدم میاد

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون درکی از زیبایش ندارن

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

نمی دونم

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

فک کنم چون میترسن زشت شه 

پروف خودم نیستم🤦🏻‍♀️///// با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی////🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲