2777
2789
عنوان

اولین دیتتون رو یادتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 57 پست
ماهم قرار بود ازدواج کنیم 😂

دیگه چرا نیومد ؟

کجا پیداش کردی 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

اره پارسال با نامزدم رفتیم تو ماشین داشتیم لب میگرفتیم اولین بارمون بود یه اقایی اشتباهی در ماشینو باز کرد فک کرد ماشین خودشه😑😂

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره پارسال با نامزدم رفتیم تو ماشین داشتیم لب میگرفتیم اولین بارمون بود یه اقایی اشتباهی در ماشینو ب ...

واسه دیت اول لب یکم زیاده روی نیست 

من جای شما زهره ترک شدم چه حس بدی بوده اون لحظه ولی

واسه دیت اول لب یکم زیاده روی نیست من جای شما زهره ترک شدم چه حس بدی بوده اون لحظه ولی

عقد بودیم

نامزدم خیلی اصرارکرد🤦🏻‍♀️😂

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

اولین بارم با عشقم بود 

۸ ساعت پشت فرمون بود تا اومد پیشم

بعد اومد سر کوچمون رفتم پلاک ماشینو دیدم مال شهر خودمون بود سوار ماشین شدم 

هیچی دست داد منم دست دادم بعد گل بهم داد منم نزدیک بود از خوشحالی غش کنم😂

گله همینه ک پروفمه

خیلی خوب بود خلاصه

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

😂😂ساعت ۷ صبح کله زمستون از ساعت ۶ پاشدم ارایش و فلان سایه اکلیلییی😂تو ماشین نشستیم خمیازه میکشید ...

وای راست میگفته بنده خدا اصلا حوصله داشتین حرف بزنین من 7 صبح فقط پاچه میگیرم 😂

آخرین بار که با یه پسر رفتم بیرون ۵ سالم بود با بابام رفتم میوه خریدم اومدم خونه😃

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀