2777
2789
عنوان

خوش به حالتون که کنار عشقتون هستین🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 32 پست
عشق نهایتا ۶ ماههبعدش عادی میشن برای هم

اشتباهه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای بابا. خب پس حتما یکی بهترش ازت خوشش میاد صبرکن

چنین اتفاقی بیفته هم من طرفو رد میکنم درجا

بیخود میکنه کسی خوشش بیاد

من فقط عشق خودم رو میخوام 

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

این مراحلو طی کردم ولی نمیشه که نمیشه💔

چرا؟

کات کردید؟

عشقت ی طرفس؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

باشه ولی الان اینطوری هستی حست عوض میشه.

بعد ۳ سال هنوزم همون ادمم

حس من عوض نمیشه. مگه عشق من عوض شده که حس من عوض بشه؟!! 

باشه عزیزم کسیو دوس داشته باش ک دوستت نداره🤷🏻‍♀️چی بگم

تو از کجا میدونی اون دوستم نداره؟ مگه در جریان زندگی من و اوضاع و احوالی که ما داشتیم بودی اخه؟ 🥺💔

چرا نمک میپاشی رو زخم ادم؟ 

تو از کجا میدونی اون دوستم نداره؟ مگه در جریان زندگی من و اوضاع و احوالی که ما داشتیم بودی اخه؟ 🥺💔 ...

وای ببخشیدعزیزم  قصدم این نبود  فکردم گفتی من دوسش دارم ولی اون نمیخواد  حتما اشتباه متوجه شدم

لایک نکنید❤️

تو از کجا میدونی اون دوستم نداره؟ مگه در جریان زندگی من و اوضاع و احوالی که ما داشتیم بودی اخه؟ 🥺💔 ...

دختر تکلیفت چیه هی ی چیزی میگی

جریانتون چیه ک نمیشه