2777
2789

خیلی تو این ۸سال استرس ناراحتی غصه خوردم ووو دارم میخورم....خیلی پیر شدم افتاده صورتم خیلی ناراحتم....چون یه سال بعد ازدواجم همش غم غصه بچه اومد سراغم اصلا زندگی رو نفهمیدم 😭😭😭😭😭😭

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگ مجبوری 

مگ هرکی ازدواج کرد باید بچه داشده باشه

اونک بااین اوضاع شخمی کشور 

یکی رو بیاری بدبختش کنی 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

الان جاری من ۴ساله افتاده دنبال ivf. و... و... 

ولی هر روز سرحال تر 

همش بوتاکس و... و... 

کار درست رو جاری من میکنه

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

مشکلتون چیه؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من همون سال اول ازدواجم هم خوش نگذشت

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

وای باورم نمیشه بخاطر بچه زندگی رو آنقدر به خودتون سخت بکنید شاید میگفتی یکسال بعد ازدواج باردار شدم نفهمیدم زندگی چیه میگفتم حق داری ولی واقعا یعنی چی بخاطر بچه پیر شدم بچه چ پوخیه آدم بخاطرش آنقدر حرص بخوره انگار میخواد چ گلی بزنه به سرتون فوقش یه درده روی دردای دیگه  وقتی بلد نباشید تنهایی خوش باشید با بچه تنها ترید 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

shefateb_ir

Daood_amin.sativa

رو تو این ،،،، س ت ا 

مطالعه کن حتما 

اون شفاطب پیج اصلی ش نیست نمیدونم چرا ولی خیلی خوب بود

درباره دررفتگی ناف مطالعه کن 

حنا رو جدی بگییییییییر لطفاااااا

دوست خوبم.

من کاملا درکت میکنم.کسی که دنبال بچه است و بچه دار نمیشه رنج خیلی زیادی میکشه.

فقط ادمایی که تو همین شرایط هستن ادم رو درک میکنن.

دوست قشنگم اروم باش و رها کن.بگذار دست تقدیر بهترین چیز که فکرش رو نمیکنی برات رقم بزنه.

یه سری مسایل مثل بچه دار شدن تو حیطه قدرت ما نیست.و دست خداست.

اگر دوست داشتی تاپیک فرزندخواندگیه من رو بخون.همونطوری که من از تاپیک گل بهشتی در نی نی سایت راهم رو پیدا کردم.

دوست خوبم.من کاملا درکت میکنم.کسی که دنبال بچه است و بچه دار نمیشه رنج خیلی زیادی میکشه.فقط ادمایی ک ...

خوندم همشو اشک ریختم.....ولی خونواده همسرم خود هنسرم سر سوزنی قبول نمیکنن......

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته