2777
2789

پسره همه چی داره پول چنتا خونه اخلاق خوب و به شدت پاک و خوبن کلا خانوادگی اینجورین... کامل میشناسیمشون

ولی از پسره اصلا خوشم نمیاد 😭🥲قدش 175 من خودم 170 ام خیلی کوتاه برای من

فیسشم به دلم نیست گرچه بقیه میگن خوبه

اصن حس بدییی دارم هیچوقت سرکوفت نکنید بچه هاتونو

اگه خودت نمیخوای ازدواج اشتباهه

پروف خودم نیستم🤦🏻‍♀️///// با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی////🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قد که مساعله ای نیست ولی اگه خیلی به چهره سختگیر باشی نمیتونی اون مرد رویاهاتو صددرصد پیدا کنی یه فر۱ت بهش بده شاید خوشت اومد

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

قدش خیلی کوتاه نسبت به نیست به نظرم از اونجایی که ازت بلندتره

ولی اینکه به دلت نشسته بحثش جداست

به نظرم عجله نکن یه مدت آشنا بشید شاید دیدی هیچ جوره به دلت نمیشینه اونموقع چی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بشین منطقی فکر کن 

قدش کوتاه نیست 

اگر مطمینی مورد بهتر برات میاد خب بصبر اگر نه منطقی فکر کن و جواب بده 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....