2777
2789

من می‌خوام علاوه بر دیپلم رشته خودم دیپلم مجدد ریاضی بگیرم 

احتمالا اولین درس هم حسابان باشه 

چطور با کدوم استاد و ویدیو ها جزوه و کتاب حسابان رو حداقل ۱۸ بشم 

۳ ماه براش وقت دارم

حسابان تقریبا همون ریاضی خودمونه با ی خورده فرمول اضافه تر

اگه تو تجربی ریاضیت خوب بود ی کتاب کار تشریحی بگیر یا همون حسابان2 رو دانلود کن و خودت حل کن از پسش برمیای

🌊as deep as the Pacific Ocean

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حسابان تقریبا همون ریاضی خودمونه با ی خورده فرمول اضافه تراگه تو تجربی ریاضیت خوب بود ی کتاب کار تشر ...

ریاضیم عاالی بود 

من عاشق ریاضی و درسای فرمولی مثل فیزیک و قسمتای محاسباتی شیمی بودم 

اصلا با دروس حفظی کنار نمیومدم چون حافظه ام ضعیف بود

کتاب کار جامع که هر ۳ سال حسابان توش باشه و خوب باشه چی بگیرم ؟

تا جایی که میدونم تشریحیا جامع ندارن. ماجرای بیست و فرمول بیست هر دو خوبن و برای تجربی رو میدونم که ماجرا سطحش بالاتره. راستی برا دهم حسابان نیست همون ریاضی تجربی یعنی کتابامون مشترکه

تا جایی که میدونم تشریحیا جامع ندارن. ماجرای بیست و فرمول بیست هر دو خوبن و برای تجربی رو میدونم که ...

آخه سال دوازدهم که بودم یعنی ۳ سال پیش 

ریاضی مون جامع بود برای هر سه سال توش بود ریاضی مهروماه داشتم اون موقع 

اگه برای حسابان هم همچین چیزی باشه عالی میشه

آخه سال دوازدهم که بودم یعنی ۳ سال پیش ریاضی مون جامع بود برای هر سه سال توش بود ریاضی مهروماه داشتم ...

نه تستیا دارن فکر کردم برا تشریحی جامع میخوای

دوستای ریاضیم نشرالگو جامع میزنن اکثرا