2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست
اره مژی جون...اونم طفلی رایان که تا حالا خونمون رو اینجوری شلوغ ندیده بود.....

الهی یسنا ترسیده بوده!!!! رایان هم قبلا اینطوری بود...مثلا می رفتیم پارک اگر سرسره شلوغ بود نمی رفت بالا...یا اگر می رفت بچه ای می رفت پشت سرش گریه می کرد یا اگر بچه ای سر راهش بود بر می گشت فوری.....با مشاورش که صحبت کردم گفت هیچ ایرادی نداره....حتما یک تجربه ای داره که دوست نداره تکرار شه و هنوز نمیدونه چطوری باید باهاش روبرو شه....گفت اصلا بهش اصرار نکنید کاری رو که دوست نداره انجام بده...مثلا به زور بره جای شلوغ یا حتما با بچه ها بازی کنه....موقعیتی براش پیش میاد که خودش یاد میگیره چطوری با این چیزا کنار بیاد.....خدا رو شکر بعد از مهدکودک عالی شد....چند وقت پیش می خواست بره سرسره سوار شه، یه پسره وایساده بود سر راهش رایان بهش گفت میشه من برم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! من و سعید شاخ در اوردیم....تا چند وقت پیش فوری برمی گشت پایین یا با گریه ما رو صدا می کرد!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی بهارک جون که جواب دادی
در مورد پارک رفتن بچه ها بردیا هم دقیقا مثل رایان وقتی سرسره شلوغ باشه از بالا رفتن منصرف میشه من همیشه مراقبش هستم از دور میرم میشینم رو صندلی حواسم بهش هست یادمه چند وقت پیش یه پسره که ازش بزرگتر بود روی سرسره سرش داد کشید که زود برو پایین راه رو نبند از اون موقع به بعد وقتی شلوغ باشه نمیره بالا از دور فقط نگاه میکنه و دپرس میشه یا همینطور اگر بچه ای گریه کنه یا جیغ بزنه برمیگرده واز سرسره سواری منصرف میشه من از این قضیه خیلی ناراحت بودم که وقتی گفتی در این مورد از مشاور پرسیدی و بهت گفته اشکالی نداره به خاطر تجربه بدش بوده خیالم راحت شد
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
به نظر من که مهد از لحاظ قوی شدن روابط اجتماعی و تجربه های اجتماعی برای بچه ها عالی هست کاش میتونستم خودمو راضی کنم که بردیا رو بذارم مهد
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
الهی این کوچولوهای خوردنی با این تجاربشون.
ماهان هفته پیش با گریه و ناراحتی از خواب پرید.اصلا" اروم نمیشد.باباش بهش گفت خواب دیدی؟گفت آره.خواب چی دیدی؟
مربع!!یه مربع بزرگـــــــــــــــــــــــــــــ
حالا هرکدومشون یه تجربه تلخ از یه چیزی ممنکنه داشته باشند.
خداروشکر که رایان جیگر حالش خوبه.
ممنون از تبریکات و دلگرمیتون.
خداروشکر منا جان چیز نگران کننده ای نبود. از نظر تغذیه بخودت برس.
مواظب خودتون باشید. کی زلزله اومد؟؟؟؟
هستی اینجا اجازه نمیدن من برای انیس غذا ببرم. طعم غذاشون هم خیلی با غذاهای ما فرق میکنه.گاهی اوقات اصلا" لب نمیزنه.ولی خوب میوه رو خوب میخوره.ولی باز من میگم بهتره به همه چیز عادت کنه.
فدای یسنا گلی بشم.چرا غصه دار شده؟ببوسش مژی.
Lilypie Pregnancy tickers
سلام سلام به همه دوستان عزیز

خوب حال همه که خوبه انشالا ... . مژی جون و شیده عزیز امیدوارم بتونید یه مهد خوب و نمونه واسه بچه ها پیدا کنید .

بهارک جون خیلی برای رایان نارحت شدم ولی فکر کنم تا حالا یادش رفته . ماشالا به این گل پسر که زیاد گریه نمیکنه .

هستی بیا با هم یکم همدردی کنیم از دست این آیلینای گرگرومون .

عقیق جون من کلا با روشهای تربیتی و رهنمودهای اخلاقی و شغلیت حال میکنم . یه لایک در دنیا و هزار لایک در آخرت

نصیبت شه مادر .

مونا جون مواظب خودت باش به نظرم اگه غذاهای چرب نخوری ولی بجاش کشمش و مویز و ماهی و میگو خوب بخوری

نه کلسترولت میره بالا تازه به استخوان بندی و ذخیره مغذی نی نی هم کمک میکنه . (دکتر سارا متخصص علوم تغذیه )
Lilypie Third Birthday tickers
در مورد ترسیدن یا بیاد موندن خاطرات بچه ها هم آیلین همه چیز خوب یادش میمونه هر دفعه که از محل تصادف رد

میشیم میگه ما اینجا تصادف کردیم . مامان سوار آمبولانس شد . ماشینمون داغون شد.

یه چیز بگم خنده دار دیروز به مامانم میگه پیرهنتو بزن بالا سوتینتو ببینم چه رنگیه . مامانم نشونش میده میگه

به چه سوتین بزرگی داری. منم سوتین خوشتل میخوام . گلپری باشه .
Lilypie Third Birthday tickers
2810