2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست
به نظر من جای نگرانی نیست. راستش من فکر میکنم الان برای هر نوع قضاوتی در مورد بچه ها خیلی زوده. ما تنها کاری که از دستمون برمیاد مهیا کردن محیط و شرایطه. بذری که توی خاک و محیط مناسب میکاریم زمان میبره تا نشون بده چه گیاهیه. امیدوارم همشون مثل سرو سربلند باشند. آمین
آمین!

بردیا هم الان 11 روزه که دیگه می می نخورده چند روزه که توی تایمی تو روز بهانه میگیره کاری که قبلا نمیکرد انگار فیلش یاد هندستون میکنه بهانه گیریاش هم میره رو اعصاب جالبه اصلا اسم شیر رو نمیاره ولی فقط بهانه میگیره
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوشین اون لحظه حتما براش وقت بذار، بغلش کن و باهاش یه بازی تماسی انجام بده تا از نظر احساسی ارضا بشه. کشتی بگیر و در حین کشتی حسابی بوسمالیش کن. بهش بگو دیگه نوبت توئه که به من می می بدی و ... میبینی که خیلی حال میکنه.
وای وای قربونش
بردیا هم کشته مردهء ماتیکه یه موقع یه جایی گذاشته باشم دستش بهش برسه اول میاد در اتاق رو میبنده بعد میره سراغ ماتیکه منم برم در رو باز کنم سریع میاد دررو میبنده میگه مامان بای بای یعنی برو بذار من به کارم برسم
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .
مهرنگار جون مهرنگار جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
اتفاقا دیشب تا صبح خوابم نبرد ....عذاب وجدان داشتم که این سوالهایی که من پرسیدم الان همه فکر میکنند من دارم در مورد اوتیسم میگم.......نه نه .....
شرمنده اگه باعث نگرانیت شدم

اما نوشین جون منظورم خدای نکرده اوتیسم نیست...خدا نکنه هیچ خانواده ای دچارش بشه.....نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مهرنگار جون!!!
اول از همه بگم خیالت راحت ....آریا جون مطمئن باش جزو بچه های پرهوش و پیشرفته طبقه بندی میشه ...این از این :)
علت این که یک کم اظهار فضل کردم ...به خاطر وجود یک پسر 7 ساله پر دردسر بوده که باعث شده من تو زمینه روانشناسی خیلی مطالعه کنم....
بعدش من آریا جان رو از نزدیک ندیدم....فقط چون همیشه در مورد پنکه میگفتی نگران شدم....
سرشت کودک

سرشت مجموعه ای از ویژگی های شخصیتی است . سرشت انسان از 9ویژگی یا صفت مشخص تشکیل شده است. سطح فعالیت ،حواس پرتی ، شدت واکنش ،نظم و ترتیب ،پایداری ،آستانه ی احساس کنار آمدن با محیط یا ترک آن ،انعطاف پذیری و خلق و خو که این عوامل سه نوع سرشت را ایجاد می کند

آسان گیر ،دیر انس ،سخت گیر و بدقلق

کودک آسان گیر :معمولا شاد ، پذیرای تجربه های جدید ،انعطاف پذیر وتا حدودی احساساتی هستند . عادت و رفتار منظم به خوبی در او ایجاد می شود بنابراین رفتارهای او تا حدودی قابل پیش بینی است . به راحتی چالشهای سه سالگی را پشت سر می گذارد و به خوبی قادر است با کودکان کم سن و سال کنار بیاید . این خلق و خو باعث محبوبیت آن ها نزد بزرگسالان می شود .به راحتی شراکت ورعایت نوبت را می آموزند. گاهی دوست دارد رییس باشد و گاهی اوقات از پیروی از دیگران راضی است . از بازی های پرجنب و جوش و آرام لذت می برد .
این نوع کودکان با تغییراتی که در محیط خانواده رخ می دهد (رفتن به مهد) خود را به
خوبی تطبیق می دهند .

کودک دیر انس :سطح فعالیت کند و آرامی دارد .با مواجه شدن با موقعیت جدید تمایل دارد خود را کنار بکشد . با سازگاری با محیط و اطرافیان کند است . در ابراز احساسات و هیجانات آهسته و دیر عمل می کند . شروع مهد کودک برای او یک چالش است ولی نباید امتناع کامل از مدرسه تلقی شود بلکه کودک در این سطح نیاز به زمان بیشتری دارد . این کودکان فقط به پذیرش نیاز دارند که والدین باید در اختیارشان قرار دهند .

کودک سخت گیر و بد قلق : کنار آمدن با این کودکان برای والدین یک چالش اساسی است . او فعال و حواس پرت است و با مواجه شدن با چیزهای جدید عقب نشینی می کند . ضرباهنگ (ریتم) جسمی او نامرتب است . دارای آستانه ی حسی پایینی است مثلا تحمل کمی دارند و زود عصبانی می شوند . این نوع کودکان پر شور و حرارت هستند . سرپرستی چنین کودکانی بسیار دشوار است . اگر در مشکلاتی که کودک ایجاد می کند صبر کنیم به افرادی بسیار خلاق و مدیرانی با کفایت تبدیل می شوند . والدین باید بین مشکلات سرشتی و مشکلات رفتاری تفاوت قایل شوند چون مقابله با هر کدام روش به خصوص مربوط به خود را می طلبد . محدودیت های ایجاد شده و
سایر روشهای انضباطی برای مشکلات رفتاری مناسب اند در حالی که مشکلات سرشتی نیازمند راهبردهای مدارایی هستند . کودکان سخت گیر و بد قلق به نظم و ترتیب مداوم نیز نیاز دارند . مقررات باید با ثبات قدم اعمال شود . گاهی سرشت کودک به والدین کمک می کند تا کودکان خود را به صورت افراد مستقل ببینند .
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
2810