2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست
خداروشکر که بردیا راحت باهاش کنار اومد من همش میترسیدم اذیت بشه اصلا کلا همون یه بار که خورد و دید تلخ شده سمتش نیومد که حتی دهن بزنه البته بردیا یه مقدار هم چندشی و ادایی هست فکر کنم سر همون زود بیخیال شد
از چه دلتنگ شدی ، دلخوشیها کم نیست . . .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر من هم خوبم. اصلا باورم نمیشد آب سرد به این سرعت اثر کنه. حسین هم جز اینکه هزار ماشالله اشتهاش زیاد شده مشکلی نداشته و با این جدایی خوب کنار اومد. احتمالا مزه این لاک اونقدر بده که به این راحتی تونست ازش دل بکنه!! البته گاهی میاد میگه ناز! یعنی نوازشش کنم. یه کم میماله روی چشمهاش!! بعد هم میگه تلخ! و میره. این دو روز اخیر که دیگه حسابی یادش رفته. آخ جووووووووون اونقدر حال میده میرم حموم میام با خیال راحت لباس میپوشم و دیگه هول نیستم که بهش شیر بدم!!!
عقیق جان پس تو هم بالاخره دوران طلائیت به پایان رسید.خسته نباشید نوشین و عقیق.
من از زمانی که ماهان به حرف اومد دیگه دوست نداشتم بهش شیر بدم.خوشم نمیومد جلوی همه سراغ می می رو بگیره. خیلی هم زود نبود .تقریبا" 15 ماهش ببود و خیلی هم راحت بود.نه ماهان اذیت شد نه من.
خداروشکر.
Lilypie Pregnancy tickers
آپلود سنتر عکس رایگان
اینهم یه عکس از پسر خرابکار.رفته سراغ لوازم آرایش مامان و خودش رو آرایش کرده. دیدم صداش نمیاد هـــــــــــــا.داشتم با تلفن صحبت میکردم نمیتونستم برم ببینم چیکار میکنه. حالا کم کم دارم متوجه میشم مامان باباهای ما چی میکشیدند از دست ما.
نوشین جان
این لیستی که شما گذاشتی اطلاعات من توش نیست. من اضافه کرده بودم گویا شما دوباره حذفش کردی. همین کارا میکنین منو تو مسابقه زاه نمیدن!!!
اگه صلاح دونستی لااقل اسم خودم و بچم رو بنویس. ممنون
2810