2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست
چقدر خوب الی جون افرین به شما و اقای همسر .خیلی خوبه

بهارک جون بد نباشه عزیزم ؟به مسافرت فکر کن . هوای تمیز و تازه نم نم بارون روی سبزه ها و خوردن بلال دسته جمعی .به به . من جای شما رفتم تو شمال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به خوشبحالتون مهمون . منم دلم خواست .

خب برای غذا:

قورمه سبزی - باقالی پلو با مرغ - کشک بادمجون برای کنار غذا یا میرزاقاسمی - کوفته برا کنارش -

یه دستور کوفته دارم حرففففففففففف نداره بذار ببینم دارمش ؟خیلی راحته خیلی .میتونی شب قلقلی کنی یه ساعت قبل ناهار بذاری بپزه

نه ندارمش .اگه میخوای بگو برات بذارم
این موادشه :

گوشت چرخی 400گرم
سبزی کوفته معطر 200 گرم
برنج دمکشیده 150 گرم
تخممرغ 1 عدد
ارد نخودچی 1 ق غذاخوری
لپه پخته له شده 100 گرم
الو کشکش گردو یا زرشک به میزان لازم

اگه همه موادشو داری و ودوست داری بگو دستورشو بذارم الی جون
سلام خوبید چقدر خونه عوض میکنید؟شدین مثل مستاجرها...راستی اومدم بگم دکترا پیوسته قبول شدم 8سال باید درس بخونم اونم چه رشته ایی فقه......یکی نیست بگه اخه تورو چه به این رشته میخواستم انصراف بدم حامد نذاشت اخه حیف بود کلا سی نفر میخواستن ...منم شدم جز این سی نفر الانم درگیر ثبت نامم ...دارم مثل بچه ها لوازم تحریر و کیف و کفش میخرم....امیدوارم از پسش بر بیام....دعاااااااااااااااااا
کتابخانه ملی کودک و نوجوان http://icnl.nlai.ir/?scn=home
از هیچکس خبر ندارم......خوبین...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از طرف من همتون جوجوهاتون رو ببوسین کاش یکی بود باهاش میحرفیدم.....اشکال نداره فعلا بای

کتابخانه ملی کودک و نوجوان http://icnl.nlai.ir/?scn=home
اول از همه سلام
سارا جون همه مامانا زحمتکشن عزیزمچرا ناراحت میشی؟
بهارک جان سفر بهت خوش بگذره.منم میخوام.
مرسده جان رسیدنت بخیر.میبینم که نیومده داری برمیگردی.ما سه ماهه نه دیگه شد 4ماه فکر کنم برگشتیم بلاد کفر.شوهرم نتونست کار پیدا کنه.مجبور شدیم برگردیم.
Lilypie Pregnancy tickers
آلهی من فدای این خانم خوشگلا و آقا پسرای خوش سرو زبون بشم که انقدر قشنگ حرف میزنند.خوب هم میفهمند که کی به کی چه حرفی رو بزنند.
الی نگران نباش این از مقتضای سنشونه.فقط درست باهاش برخورد کن که بعدا" این رفتار براش عادت نشه.این توئی که بهش یاد میدی چطور رفتار کنه.
انیس هر کاری که بهش بگیم انجام نمیده و لج میکنه. ولی وقتی برعکسش رو بهش میگی انجام میده. اونم جدیدا" خیلی پرخاشگر شده. هر کاری هم که قربونش بشم میخواد خودش انجام بده.
پس نگران نباش
Lilypie Pregnancy tickers
سلام خوبید دوستان

خوش می‌گذره

مرسده جون عزیزم چه زود برمی‌گردی دلم برات خیلی‌ تنگ شده عزیزم

سامی جون خوبی‌ وای که چه دیر به دیر میای خیلی‌ خوشحالم که قبول شدی خدا کنه منم زودتر کارهای اینجام تموم بشه این بچه دوم هم یه کم بزرگ بشه منم بتونم ادامه تحصیل بدم

امیدوارم همه دوستان خوب باشن

اینم چند تا عکس جدید از یوسف یه وقت که هستید عکس خودمم میزارم ببینید که چه شکمم بزرگ شده

mdyik1w6giyaa5k9kpv7.jpg

0sdgrftryig2foz4r6de.jpg

lx72arhffgoj8adwcci9.jpg

cf1h5qw2sevntyuklgcu.jpg

ouri90vp3jpb92lukhfw.jpg
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
خوب حالا منم بگم که بچّم چه کارهائی بلده

حلقه هوش رو بلده

پازل دو تیکه‌ای هم بلده پازل‌های جدیدش تو راه دارن براش از فرانسه میارن

اشکال هندسی بلده

از یک تا ده به فارسی و ترکی بلده

عدد‌های یک تا سه و ده رو به انگلیسی بلده

یه چند تا کلمه به انگلیسی هم بلده

رنگها رو هم اینا رو میگه

زرد ، یشیل(سبز)، آبی، پمبه(صورتی‌) ،مور (بنفش)، ترنجی (نارنجی)، باقی‌ رنگها رو هم ما میگیم نشون میده

جهت کشور ایران رو بلده ، غرب و شرق رو هم بلده

شعر چشم چشم دو ابرو رو هم یاد گرفته قربونش بشم

رقص هم که هر مدل بگی‌ برات میرقصه (ممد خردادیان)

کتاب هم دوست داره

از تفنگ متنفره اصلا بازی نمی‌کنه با این جور وسایل ولی‌ به جاش عاشق دفتر و مداد و مداد رنگیه

تا اینجاش رو یادمه باز اگه چیزی یادم اومد مینویسم

بازی های مناسب برای کودک 2-3 ساله:

1- پازل:
بهترین زمان برای شروع پازل پایان 2و شروع 3 سالگی است. چیدن پازل فوق العاده است. با پازل های 4 و 6 تایی شروع کنید. حتی اولش اگر میبینید نمیتونه یه دونه رو بچینید یا مثلا قطعه درست رو بردارد و بهش بدین بگین اینو امتحان کن. بعد یواش یواش پازل هایی با قطعات بیشتر مثلا 9 و 12 و ... همینطور زیادش کنید ولی خیلی آروم آروم. شاید یه پازل رو چندین بار بچینه. بچه ها خیلی سریع متد چیدن پازل رو پیدا میکنند.
من خودم تو بچگی اول دو تا دور پازل رو میچیدم و بعد داخلش رو کامل میکردم. در واقع از کل به جزء میرفتم جلو.
ولی پسرم کاملا برعکس عمل میکنه. از جزء به کل میچینه. اول قسمت های مختلف مثل صورت و بدن و درخت و ... رو میچینه و بعد با کنار هم قرار دادن اینها هشون رو به هم وصل میکنه و پازل رو درست میکنه .
در همین فاصله 2 تا 3 سال پیشرفت شگفت انگیزی تو چیدن پازل تو بچه ها میبینید.

مهمترین و کلیدی ترین فایده پازل اینکه که تمرکز و دقت بچه رو خیلی بالا میبره.

2- لگو:
مهم نیست چه مارکی ولی تعداش زیاد باشه. مثلا حداقل 50 تا تکه و برای این سن تکه ها هم بزرگ باشه بهتره. بعد بهش بگید که با لگو چه چیز هایی میتونه درست کنه. مثلا پارکینگ ، ماشین، هواپیما، خونه و ...
بعد با چیز هایی که ساختین داستان درست کنید. آدمک و عروسک کوچیک بگیرین و در قسمت هاییی که کودک ساخته قرار بدین و داستان بسازید. به مرور میتونید قطعات بیشتری به لگو ها اضافه کنید.
ساختن با لگو خلاقیت بچه رو تحریک میکنه و داستان پردازی تخیلش رو تقویت میکنه.

3- نقاشی با رنگ انگشتی
رنگ های انگشتی الان تو بازار زیاد هستند. مارک های مختلف کرایولا(گیاهی)، آریا و ...
دیوار حمام میتونه بوم نقاشی کودک باشه. نقاشی بکشید و داستان براش بسازید.

4- گل بازی:
از گل رس بهداشتی میتونید استفاده کنید.

5- آجره:
قطعات چوبی هندسی حجم دار که رنگی هم هستند.