2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست
.سلام به بهارک عزیزم و سارا جون گل گلاب

افرین به گلپسرمون که شعر میخونه . یسنا خیلی پیشرفت کرده تو حرف زدن ولی اصلا هنوز کامل زبونش باز نشده .

افرین به ایلین عزیزم .ماشالا هزار ماشالا .
به به مژی خانوم...خوبی عزیزم؟ یسنا جون خوبه؟

راستی زهره جون ما معمولا جمعه ها رایان رو می بریم سرزمین عجایب...خیلی خوشحال میشم اگر بقیه هم بتونن بیان و از نزدیک ببینمتون.....ممکنه من جمعه 31 شهریور مهمون داشته باشم...یعنی شیرازیها که تو راه شمالن تو راه برگشت تهران می مونن و نمیدونم جمعه هستند یا نه....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست جونا خوبین؟؟؟؟؟؟؟چقدر پست گذاشته بودین

آفرین به همه دخمل و پسرهای نازمون دوسشون دارم اساسی

از دست آوینا کلی خندیدم

آیلین هم که دیگه آخرشه با این حرف زدنش

جام خالی بود تولد رایان بچلونمش

دنیز هم که.......چی بگم

یسنا که عشق منه خیلی هم خوب حرف می زنه مامانش کم لطفی می کنه. امیدوارم آقا احسان هم قبول بشه

زهره جون منم شنبه نیستم

حسین جونم رو قربون با این لات بازیاش فکر کنم تا شش ماه دیگه با مشت پیاز میشکونه و با دیزی تلیت شده می خوره

آریا هم که باهوشیه برای خودش ماشاالله

دیانا هم همه اون بازی هایی که بچه های شما دارن رو داره و البته بلده

پازل 4 تیکه هم درست می کنه
همه رنگها رو میشناسه

اشکال هندسی رو بلده

حروف انگلیسی رو کامل کامل بلده فقط x رو میگه +

اسپیرال . اینفینیتی. دایاموند . پنتاگون . جهتهای جغرافیایی . نمودار سینوس . جدول . استاریکس و خیلی چیزهای دیگه که الان یادم نیست رو میشناسه

شعر هم تا دلتون بخواد بلده هم فارسی و هم چند تا شعر انگلیسی

کلا جیگر منه اگه اینا رو هم بلد نبود بازم جیگر من بود
سلام سلام به الی عزیز . جیگر دیانا گلی خودمون باهوشه ماشالا
راستی منم با عقیق موافقم که بچه باید همه چیز رو البته مسائل خوب رو تجربه کنه حتما که نباید آموزش آکادمیک ببینه .
بچه هایی که روی ماه منو ندیدن روی ماه من الان در وبلاگ مامانی عزیزه .
Lilypie Third Birthday tickers
فقط یه مشکل دارم باهاش که خیلی کم طاقته و یه کمی قلدره و هرچی بخواد باید بهش برسه

دیروز میخواستم از مهد بیارمش یک ساعت تموم تو حیاط مهد بازی کرد هر چی می گفتم بیا نمیومد آخر که با گریه بغلش کردم بیارمش میگه " دیگه باهات حرف نمی زنم" کلی هم بهم اخم کرد حرف زدنش قلدریه میگه مامان مدادم رو بده ....(2 ثانیه بعد) مدادم رو بده دیگهههههههههههههه.....(21 ثانیه بعد) مدادم رو بده دیگهههه ااااااااااااااااههههههههههه خسته ام کردی

میگین من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا این دو تا کلمه دیگه و اه از زبونش نمیفته

البته حتما از خودمون شنیده خیلی تو حرف زدن باهاش مراقبم ولی گاهی من یه سوتی می دم اون دیگه ول نمیکنه

یه بار گفتم وای مصطفی دیونه شدم از دسته دیانا

حالا تا من با یه کارش مخالفت می کنم میگه مامان دیوونم کردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینم درد دل من لطفا نظراتتون رو بگین من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الی جون این اسپیرال و نمودار رو اینها رو کی یاد دیانا داده ؟ نکنه فرستادیش دانشگاه رو نمی کنی؟
ماشالله ، براش اسفند دود کن.

الی جون فکر میکنم باید محلش ندی تا یادش بره. آیلین هم همینجورییه. اونم میگه عصبانیم ، عصبیم.

توی مهد کودک های اینجا وقتی بچه کار بد میکنه بهش میگن بی سواد ، آیلین جدیدا گیر داده به این کلمه ، از هر کی بدش میاد میگه بی سواد.
Lilypie Fourth Birthday tickers
وای سارا جون چه عکس قشنگی گذاشتی عزیزم .دستت درد نکنه خوشکل خانم ولی خیلی کمه من دلم کلی عکس میخواد .

وای الی عزیزم ماشالا به دیانا قوربونش شم . هزار ماشالا . افرین . و افرین به مامان گلش .

یسنا هم یاد گرفته میگه برو خونتون از صبح تا شب به همه از جمله من و باباش میگه . تا ناراحت میشه میگه برو برو خونتون . به مامانم گفتم شما بش گفتین وقتی میاد پیشتتون ؟میگه نه بخدا . این چه حرفیه . نمیدونم ......... یا همش میگه ای بدبخت بیچاره

منم دیروز دقیقا اومدم در این مورد کلی درد دل کردم ولی خب پستم نیومد اینجا . خیلی ناراحتم همش جلو همه به من میگه برو خونتون یا به مهمون .

هستی جون چقدر بد به بچه ها میگن بیسواد.واقعا که .ین حرفا بعنی چی .کلی حرص خوردم .

بهارک جون ممنون از احوالپرسیت . عزیزمممم. به سلامتی کی راهی شمال میشین؟
ای بابا جرا پستها نمیا

سارا خووووووووووووووووشکله منی... آیلین هم بیشتر شبیه باباشه نه؟؟؟؟؟؟؟

هستی جوابت رو دادم ولی پستم نمیاد من و باباییش بهش یاد دادیم البته کلمه های سخت رو باباش بهش یاد می ده میگه وقتی اینها رو یاد بگیره آسیونها رو بهتر یاد می گیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هههههههههه از دست آیلین کلی خندیدم دیانا فقط این یه کلمه رو نمیگه ولی عصبانیم کردی خوراکشه

مونا جونم منم سلام وانیا خوبه عکس کاربریت مثل بچه خارجی ها شده تیپ وانیا
ممنون دکتر جونم
دکترا هم مگه سرشون درد می گیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امیدوارم زود خوب شی
من الان شنیدم فردا یه عالمه مهمون دارم خرید نرفتم چمدان مسافرت نبستم
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته خودم دعوتشون کردما

بهارک جونم بهت خوش بگذره مواظب خودتون باشین