2777
2789
عنوان

چه چیزی باعث شد خودتونو جمع و جور بکنید تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 81 پست
دلم دیگه هیچ وقت مثل روزای قبل نمیشهفقط میدونم تنها کسی که میتونه کمکم کنه خداست

خوبه که وسط مشکلاتت خدا رو از یاد نبردی امیدوارم بابت همین صبر و استقامتت دستت رو بگیره🦷

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزدلم چقدر خوشحالم که موفق شدی و شکست هات برات خاطره شدن...میشه یکم از تجربه هات توی این مسیر بهم ...

سعی کن روی ذهنت کار کنی و بری فایل های انگیزشی شروع کنی به گوش دادن 

و اولین فایل ها پیشنهادم 

آشتی با کودک درون هست 

وقتی با اون فایلش رو کوش کردم و مدیتیشن ملاقات با کودک درون رو انجام دادم ناخودآگاه گریه م گرفته بود حسی وصف ناپذیر داشت 

این همه مشکلات بخاطر اینه که ماها همه از خود خودمون غافلیم 

از خودمون دور هستیم 

هرچی میگذره شرایط داره بدتر میشه ۴ ساله که نتونستم خودمو جمع و جور کنم

عزیزم منم همینطور...منم همینطور...بیا بغلم🫂

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

مجبورم مجبور توزندگی همیشه دوتاراه داره یاخودکشی یاادامه دادن .یه فرصت زندگی بهمون داده شده وباید تج ...

ممنونم از اینکه توی تاپیکم‌شرکت کردی و تجربت رو باهام درمیون گذاشتی...خوشحال میشم اگه نصیحت خواهرانه ای داشتی بهم توی راه بازسازی خودم بکنی🫂🤍

من خیلیا دورم هستن ولی خیلیم تنهام خیلی خیلیم زندگیم داره برام سخت میگذره. ولی دارم میجنگم ،برای هدب ...

خیلی برات خوشحالم که اینقدر قوی هستی و انرژی مثبت😍🔥

میشه یکم راهنماییم کنی و اگه نصیحت خواهرانه ای داری برام...توی این راه بازسازی دوباره خودم بهم بکنی؟

خیلی خوشحال میشم تجربه هاتو توی این راه باهام درمیون بزاری🤍

آهنگ یه جایی یهو بر میخوره بهت از شایع رو گوش کن اگه جوونی

مرسی عزیزم چشم گوش میدم..آره بابا جوونم فقط دلم یکم پسره😂🫂

میشه یکم از تجربه هات توی راه بازسازی خودت برام بنویسی؟واست دعا میکنم همیشه سالم و سلامت باشی:)

خب من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم و اون موقع ۲۱ سالم بود ولی کوهی از تجربه و رنج و درد بودم بچه هامو ازم گرفته بودن و دوتا ازدواج تو شناسنامم ثبت شده بود خانواده بسته ای داشتم نمیزاشتن پامو از خونه بزارم بیرون ی چند ماهی خونه نشین شدم ولی خب به اصرار خودم و به کمک پسر عموم از خونه زدم بیرون اول منشی ی پزشک شدم بعدش توی ی کتابفروشی بزرگ مشغول به کار شدم از صبح تا ۸ غروب خونم نمیومدم هر شب کتاب میخوندم( از کتابای کتابفروشی) خلاصه اونقدر مشغله واسه خودم درست کردم که وقتی واسه فکرای بیهوده و...نداشتم روحیم خوب شد بعد به سرم زد درس نصفه نیممو تموم کنم  دانشگاه رفتم دوست و رفیق پیدا کردم و وبعدشم ازدواج و بچه دار شدن و....  اول باید از خونه بزنی بیرون و واسه خودت مشغله درست کنی برو تو اجتماع 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اتفاقا منم امروز درگیر این بودم که چطور خودمو جمع و جور کنمکه به نتیجه نرسیدم😕

به نظرم تجربه بقیه خیلی می‌تونه کمک بکنه...امیدوارم هردومون موفق بشیم🫂

ی بار اتفاقی ی جمله حکیمی دیدم خیلــــــــــــی روم تاثیر گذاست "" میگــــــــــذرد "" چه روزهای خو ...

عزیزدلم ممنونم بابت شرکت توی تاپیکم و نظر خوبت🤍

خیلی برات خوشحالم که اینقدر قوی هستی و انرژی مثبت😍🔥میشه یکم راهنماییم کنی و اگه نصیحت خواهرانه ای ...

تنها راه اینکه سرپابشی اینکه فقط شروع کن به اینکه بعدش چی میشه فکر نکن فقط شروع کن اونکاری که باید انجام بدی یا کاری که حالتو خوب میکنه بعد فقط ادامه بده ادامه بده یجایی به بعد دیگ میبینی کلی از راهو اومدی 

میشه یکم از تجربه هات توی این راه بازسازی واسم بگی؟تاپیکت رو خوندم عزیزم امیدوارم هرچه زودتر روانت ب ...

ممنون عزیزم

نقش یه مادر رو واسه خودم ایفا میکنم همونقدر که یه مادر مواظب فرزندشه منم مواظب خودمم

آخرشبا به کل روزم فکر میکنم و یادآوری میکنم که چیکار کردم یا چی گفتم که باعث شده ناراحت بشم یا ارزشم بیاد پایین اونارو یادداشت میکنم و سعی میکنم هر روز کمترش کنم

چندتا مثال میزنم

مثلا من تو یه رابطه بودم که به شدت خودمو بی ارزش و بی احترام کرده بودم و ادامه اش به ضررم بود و اولین کاری که واسه جبرانش کردم این بود که از اون رابطه سمی کشیدم بیرون 

یا مثلا عادت داشتم تا 4 و 5 صب مشغول گوشی و فیلم اینا باشم و فرداش دیر بیدار میشدم و پشیمون میشدم ولی الان هرشب قبل خواب میگم نباید تا 4 و 5 چشای نازتو خسته کنی و فرداش خودتو ناراحت کنی تو باید خودتو دوست داشته باشی و الان یه خواب آروم داشته باشی و فردا با حال خوب بیدار بشی بعدشم همه چیو میذارم کنار و میخوابم

شاید این کارا به نظر مسخره باشه یا بگی کی حال داره 

اینجوری باشه ولی در واقع به طرز معجزه آسایی تاثیر میذاره 

و نکته مهم اینه با مهربونی و عشق با خودت برخورد کنی مثلا یه اشتباهی میکنی نباید بگی از خودم متنفرم و فلانم و بهمانم باید به خودت بگی عزیزدلم تو ارزشت خیلی بیشتر از اینه که ناراحت بشی بهت قول میدم دیگه اجازه ندم این اشتباه ناراحتت کنه

این جمله ها خیلی مهمه و باعث میشه کم کم عاشق خودت باشی و اولویتت خودت باشی و همه چی درست بشه

میشه 

به نظرم تجربه بقیه خیلی می‌تونه کمک بکنه...امیدوارم هردومون موفق بشیم🫂

ان شاالله 

ولی تا خودمون نخوایم هیچی تغییر نمیکنه 

به هر حال دیگه از یه جای به بعد باید پاشیم و از اول شروع کنیم 

سعی کن روی ذهنت کار کنی و بری فایل های انگیزشی شروع کنی به گوش دادن و اولین فایل ها پیشنهادم آشتی با ...

چقدر خوب شد که امروز توی سایت بودی...خیلی ممنونم از راهنماییت🥹🤍

چشم گوش میکنم...امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید