2777
2789

چون پول باشه همه بهت احترام میزارن ادم بی پول مث ماهی بدونه آبه

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون ماها شدیم برده پول 

پول شده همه چیز واسه ادمها 

پول داشته باشی اعتبار داری 

پول باشه احترام داری 

پول باشه کارهای زشتت میشه با کلاسی 

توهین هات میشه شوخی 

ووووو خیلی چیزهای دیگه 

دنیا جای قشنگی نیست چون همه چیز بر محور پول میچرخه

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

قبلا اینجور نبود اعتقادات رفت اینجور شد

الان به ظاهر معتقد ترین فرد و فامیل شوهرم پول شوهرمو بالا کشید الانم با ی مامور ک دوستش براش پاپوش دوختن ک برای همسرم پرونده درست کردن و گفتن همسرم اون مامور رو هل داده و هر روز میکشنش کلانتری این خانه از پایه ویران است

خب منم سوالم اینه چرا

جوابو اول دادم 

ما جواب توی خودمون باید اول پیدا کنیم 

چون ما برده پول هستیم 

یکی دنبال پوله محتاج کسی نباشه

یکی دنبال پوله خودشو نشون بده و فخر بفروشه 

یکی میخواد ازدواج کنه کلا پسر متوسط و فقیر کنسله 

یکی میخواد درس بخونه بخاطر بی پولی نمیتونه 

یکی میخواد کار راه بندازه بخاطر بی پولی نمیتونه 

پس این دنیای کثیف دنیای خوبی نیست چون همه اسیر یه کاغذ شدن به نام پول

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

الان به ظاهر معتقد ترین فرد و فامیل شوهرم پول شوهرمو بالا کشید الانم با ی مامور ک دوستش براش پاپوش د ...

خوب اون اعتقاد نداره داره ادای اعتقاد دارها رو در میاره مگه ما همه جا میگیم مسلمان هستیم واقعا رفتارامون مسلمان گونه است

خوب اون اعتقاد نداره داره ادای اعتقاد دارها رو در میاره مگه ما همه جا میگیم مسلمان هستیم واقعا رفتار ...

باورت میشه همچین خودشونو خداشناس میدونن ک الان ۵ ماه زندگیرو زهرمون کرده

باورت میشه همچین خودشونو خداشناس میدونن ک الان ۵ ماه زندگیرو زهرمون کرده

خوب دیگه داعشیها  هم کل قران حفظ هستند ولی شکم یه مادر پاره میکردن بچه شو بیرون میاوردن از شب تا صبح هم نماز میخونن 

ولی به هر حال قدیم اعتقادات بیشتر بود ادمهای خوب هم بیشتر بودن

من فکر میکنم انسانیت مرده آدم با هر اعتقادی نباید انسانیتشو از دست بده قدیم اعتقاد داشتن انسان هم بودن الان همین اعتقادات هم درجهت رسیدن ب منافع خود افراد هستن وگرنه اگ جاش باشه بعضیا خون آدمارو هم میخورن