2777
2789
عنوان

اسم بیمارستانی که به دنیا اومدین چیه و کدوم شهره ❓😌❤

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 80 پست
بیمارستان آراد. تهران البته کرج بودیم فقط تهران دنیا اومدم الانم هست دکترم هنوز زنده س 😊

😍👌

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
اخی گاندی

وقتی سوخت مامانم میگفت پاقدم تو بود🤣

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امام حسین ، مشهد ، هر روزی که میرم دانشگاه و برمیگردم از جلوش رد میشم

اخییی منم بعد به دنیا اومدنم هنوز به اون بیمارستان رفو و آمد دارم

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
بیمارستان نمازی شیراز مامان بابام رفته بودن مسافرت(( ازخوزستان به شیراز)) مامانم تو اتوبوس درداش شر ...

الهی😍❤

بیمارستان پارسیان تهران مامانم شرایطش خیلی بد بود ولی منو حامله بود حتی یه جاهم دکترا گفتن مادر نجات ...

خداروشکر 

بیمارستان حزب در سال ۶۰ تبریز که الان بیمارستان چشم پزشکی علوی هست هر وقت ازاونجا رد میشیم مامانم می ...

🥲👌