2777
2789
عنوان

اسم بیمارستانی که به دنیا اومدین چیه و کدوم شهره ❓😌❤

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 80 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیمارستان آراد. تهران البته کرج بودیم فقط تهران دنیا اومدم الانم هست دکترم هنوز زنده س 😊

حالا دکتری که منو بدنیا آورد برادر زادمم همون دکتر توی همون بیمارستان بدنیا آورده😂

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

بچه پولدار که میگن شمایی؟😎😁

نه پدربزرگم ساپورت میکرد

بابام ک هیچی نداشت 

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

بیمارستان نمازی شیراز 

مامان بابام  رفته بودن مسافرت(( ازخوزستان به شیراز)) مامانم تو اتوبوس درداش شروع میشه واون موقع توبیمارستان نمازی افراد عادی مجازنبودن بستری بشن

اماچون دردای مامانم زیاد بود سریع پذیرشش کردن 😍41سال پیش

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بیمارستان پارسیان تهران مامانم شرایطش خیلی بد بود ولی منو حامله بود حتی یه جاهم دکترا گفتن مادر نجات میدین یا بچه 

مامانمم میگفت بچمو نجات بدین ولی خداروشکر هردو سالم موندیم 

در اِنزوای سیاه خود ، تورا آبی توهم میزنم .