2777
2789
عنوان

بیاین بگین با این پسر بلید چطور رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 34 پست
نه منظورم اینه زیاده روی کردم کامل نه ها ولی انگار فهمیده هستمو ایناخب میخوام از بین ببرمش قهوه ای ک ...

من از حرفت متوجه نشدم دقیق درحد کراشه یا تو رابطه هستین ولی کلا باید بذاری یه تایمی ازش بگذره ک اونکارا تو ذهنش کمرنگ شه چاره ای جز گذر زمان نیس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد از کسایی ک تو رابطه سیاست ب کار میگیرن بدم میاددیگه با وجود کانالای آموزشی و... دست همشون رو شده ...

الان منظورت منم یا اون؟ اون سیاست نداشت ها

از وقتی من نشون دادم مثلا انگار دوسش دارم اینجوری یاد گرفت.

تازه من خیلیم نشون ندادم و این برداشتم نداشتم نمیدونم چرا به خودش گرفته و برداشت کرده

ن ب هیچ عنوان خبر نشهپسرا دختری رو بخان بخاطرش تا اون سر دنیا هم میرن

ببین من ترسوام مثلا بار آخر بدون دعوا بوده حالت عادی خبر نشده باشه میترسم میگم نکنه بخاطر مثلا یه مشکلی که قبلا داشتیم یا بحث شده ازش خبر نشه یا منو نخواد فلان میگردم یه چیزی مثلا از قبل پیدا میکنم اعتماد بنفسم از بین رفته

واقعا گنگستر برازندته

😂😂😂

والا خودم دهنم تو رابطه سرویس شده

با یه بچه ننه یه مدت کوتاهی رابطع دارم.. همش حرف از مسایل ج میزنه اگ غیر این باشه قهر میکنه.. جلو من با بقیه دخترا گرم میگیره ک حرصم بده.. با اینکه دوسش دارم دیگه ب پشمم گرفتم هرجا و با هرکی میخاد بره ب سلامت... خدا شاهده تو این مدت روح و روان برام نمونده.. بدبخت زن این