پسری که فهمیده دوسش دارین و هستین و وقتی ازش خبر نشه بهش گفتین کجایی و خبر ازت نیس ولی خودش غیر مستقیم میگه به بهونه مختلف ازش خبر میشده این مواقع. چندبار آخرم شما شروع کننده پیام بودین حالا ازش خبر نشده چیکار میکنین که اینکه فک کرده همیشه هستین از بین بره ؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ن ب هیچ عنوان خبر نشهپسرا دختری رو بخان بخاطرش تا اون سر دنیا هم میرن
ببین من ترسوام مثلا بار آخر بدون دعوا بوده حالت عادی خبر نشده باشه میترسم میگم نکنه بخاطر مثلا یه مشکلی که قبلا داشتیم یا بحث شده ازش خبر نشه یا منو نخواد فلان میگردم یه چیزی مثلا از قبل پیدا میکنم اعتماد بنفسم از بین رفته
با یه بچه ننه یه مدت کوتاهی رابطع دارم.. همش حرف از مسایل ج میزنه اگ غیر این باشه قهر میکنه.. جلو من با بقیه دخترا گرم میگیره ک حرصم بده.. با اینکه دوسش دارم دیگه ب پشمم گرفتم هرجا و با هرکی میخاد بره ب سلامت... خدا شاهده تو این مدت روح و روان برام نمونده.. بدبخت زن این