2777
2789
عنوان

خانما آمپول سفازولین درد داره💉🩸💊🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 49 پست
سفازولین خیلی دردی نداره تزریقش اینایی ک میگن درد داره دارن با سفتزیاکسون اشتباهش میگیرن ، اون وحشت ...

اعهع چه خوب ✨️خداروشکر 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هردو ولی عضله ای بهتره چون داخل رگ باید تزریق آهسته باشه یا داخل سرم بزنن تا بتدریج واردبدن بره

ان شاءالله که آروم بزنه درد نداشته باشه 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

ما وقتی میریم دکتر براش تعیین تکلیف میکنیم اینو بنویس اونو ننویس🤭😂😂🚶🏻‍♀️

من فقط میگم آمپول هارو بریزن تو سرم همین

موقع زدن شل کن خودتو صفت بگیری دردش تا ده رو ز میمونه چندسالته چقدر سوسولی حالا چند تا آمپول داده

22سالمه از بچگی از آمپول میترسیدم