مانتو ها و پالتو های بلند میخرم که قدم و کشیده نشون بده
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آخه وقتی مانتو کوتاه میپوشم قدم و کوتاه نشون میده ولی وقتی بلند میپوشم قشنگ قد بلند و کشیده بودنم و نشون میده😂
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
من خیلی لاغر و کشیدم وزنم ۶۵ هست با این لباسا فک کنم خیلی بلند دیده بشم
وزنت اوکیه بنظرم من ۶۸ کیلو ام
من تجربه م اینطوریه که مانتوهای بلند بهم میاد دیگه خودت میدونی عزیزم هرچی خودت دوس داری بپوش فداتشم 💕
نه بابا من دختر عموم ۱۹۵ عه . اون بلنده نه من و تو😂
صد و نود و پنج!!!!😳من با این قد فکر میکنم خیلی بلندم چون هر جا میرم از نود درصد افراد چه مرد چه زن ...
آره😭😂داداشش ۲ متر و ۱۶ سانته😂😂😂
نه بابا ما اونقدر ام بلند نیستیم😂😂❤️
بنده خدا کمر درد و زانو درد داره مدام بخاطر قدش😕