2777
2789

منم قدم ۱۸۰ عه

مانتو ها و پالتو های بلند میخرم که قدم و کشیده نشون بده

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی میخوای بلندتر از ۱۸۰نشون داده بشی!!!!!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣نهههههه منظورم این نبود

آخه وقتی مانتو کوتاه میپوشم قدم و کوتاه نشون میده ولی وقتی بلند میپوشم قشنگ قد بلند و کشیده بودنم و نشون میده😂

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

🤣🤣🤣🤣🤣🤣نهههههه منظورم این نبودآخه وقتی مانتو کوتاه میپوشم قدم و کوتاه نشون میده ولی وقتی بلند م ...

باز هم اگر با این قد توپر باشی لباسای بلند خوبه ولی برای لاغری فکر نکنم مناسب باشه

من خیلی لاغر و کشیدم وزنم ۶۵ هست با این لباسا فک کنم خیلی بلند دیده بشم

وزنت اوکیه بنظرم من ۶۸ کیلو ام 

من تجربه م اینطوریه که مانتوهای بلند بهم میاد دیگه خودت میدونی عزیزم هرچی خودت دوس داری بپوش فداتشم 💕

تو از قدت راضی هستی ؟ من حس میکنم خیلی بلندم

آرههههه تنها ژن خوبم همینه😂😂

نه بابا من دختر عموم ۱۹۵ عه . اون بلنده نه من و تو😂

آرههههه تنها ژن خوبم همینه😂😂نه بابا من دختر عموم ۱۹۵ عه . اون بلنده نه من و تو😂

صد و نود و پنج!!!!😳

من با این قد فکر میکنم خیلی بلندم چون هر جا میرم از نود درصد افراد چه مرد چه زن بلند ترم اون دیگه چیه!

صد و نود و پنج!!!!😳من با این قد فکر میکنم خیلی بلندم چون هر جا میرم از نود درصد افراد چه مرد چه زن ...

آره😭😂داداشش ۲ متر و ۱۶ سانته😂😂😂

نه بابا ما اونقدر ام بلند نیستیم😂😂❤️

بنده خدا کمر درد و زانو درد داره مدام بخاطر قدش😕

آره😭😂داداشش ۲ متر و ۱۶ سانته😂😂😂نه بابا ما اونقدر ام بلند نیستیم😂😂❤️بنده خدا کمر درد و زانو در ...

چقدر بد🙁

یکم به خودم امیدوار شدم😂

فکر کنم برای شما ژنتیکیه ولی خانواده ما زیاد بلند نیستن بابامم ۱۸۵ هست مامانمم بلند نیست به نظرم برای من بیشتر به خاطر تغذیه بوده

در کل اگه همه هم کوتاه باشن جذابیت ما بلندا انکار نشدنیه😁