2777
2789

آخه می بینم همه دغدغه ازدواج دارن مخصوصا تو نی نی سایت حتی دخترای ۲۲,۲۳ ساله نگرانن ولی من خیلی به این موضوع فکر نمی‌کنم یعنی پذیرفتم تا آخر عمرم مجردم 

بعضی وقتا میگم شاید من غیرعادی باشم درستش اینه که نگران باشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگرانم باشی فایده ی نداره جز اینکه پوستت خراب میشه ریز مو میگیری روح روانت بهم میریزه 

بهترین کار همینه ک نگرانش نباشی خواست خدا همین بوده 

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)
نگرانم باشی فایده ی نداره جز اینکه پوستت خراب میشه ریز مو میگیری روح روانت بهم میریزه بهترین کار همی ...

آخه اینقدر می بینم دخترای مجرد دغدغه ازدواج دارن میگم شاید من غیرعادی ام

جدی ؟ یعنی باید نگران باشم ؟؟

بله ازدواج یک روندیه که انسان در حالت طبیعی باید بهش میل داشته باشه کلا فطرت انسان این مدلی ساخته شده

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

من به عنوان یه اقا نظر میدم امیدوارم ببخشید که وارد تاپیک شما شدم 

من ترجیح میدم تا اخر عمر مجرد بمونم ولی ادم اشتباه توی زندگیم نیاد 

این‌که بترسم تنها میمونم یا دیگران حرف در میارن و بخوام سریع ازدواج کنم و بعد ارامش و زندگیمو با ادم اشتباه تباه کنم بخاطر فکر مردم و ترس از تنهایی درست نیست 

زندگی فقط با ادم درست زیباست 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

آخه اینقدر می بینم دخترای مجرد دغدغه ازدواج دارن میگم شاید من غیرعادی ام

خب با نگرانی ک شوهر پیدا نمیشه اونای ک نگرانن وقتی شوهر میکنن خیلی تو انتخاب اشتباه میکنن 

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)
نگفتم بی میلم ناامیدم. حس میکنم تو تقدیرم نیست

اها ناامیدی

نه عزیزم ناامیدی راهش نیست اگر واقعا میخوای از ته قلبت از خدا بخوا خصوصا از امام رضا انگار تخصصش ازدواجه 🥹😅جدی میگم امتحان کردم هم خودم هم اطرافیان

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود