2777
2789
نگفتم نمی‌خوام ولی وقتی قسمت نیست و خدا انگار نمی‌خواد چیکار میشه کرد. یعنی باید دایم نگران باشم و ب ...

نه دیگه دعا و توسل داشته باش قسمتت باشه منم فکر میکردم بخیالی بهترین راهه همیشه ولی بعد فهمیدم پذیرفتن حقیقت ویه قدمی هرچند کوچک برداشتن خیلی بهتره...تو داری بجای حل مسئله خود مسئله رو حذف میکنی

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معلومه زندگی خوبی داری

دختر مستقل و عاقل و فهمیده ای هستی خانواده نرمالی هم داری عقب افتاده هم نبودین

اینا ک اینجورن اغلب عتیقن

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بله شاغلم

خب پس مشکلت چیه عزیزم به خدا به قمربنی هاشم هرروز تو خونه با پدرمادرم دعوا دارم رشتم حقوقه ولی هنوز ترم۳هستم میخام شاغل بشم تا از دست این پدرومادر راحت شم،مادرم مجبورم میکنه برگردم با شوهرم که آبرومو برده پدرممم فقط میگه طلاق

هرچیزی به وقتش،اتفاق میفته بی خیال بشید مشغول کاریاهنری باشید تا وقتی که یه آدم درست سر راهتون قراربگیره

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
معلومه زندگی خوبی داریدختر مستقل و عاقل و فهمیده ای هستی خانواده نرمالی هم داری عقب افتاده هم نبودین ...

شما لطف داری بله میشه گفت همین ویژگی هایی که گفتی رو خانواده م دارن 

آره به قول شما دقیقا حذف مسئله می‌کنم

میگن نماز شب برای حاجات دنیوی هم هست تو قنوتش حاحتت و طلب کن همیشه...یکی دیگم میگن نماز جعفر طیار خوبه 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

خب پس مشکلت چیه عزیزم به خدا به قمربنی هاشم هرروز تو خونه با پدرمادرم دعوا دارم رشتم حقوقه ولی هنوز ...

جامعه به دختر مجرد انگار به چشم آدم شکست خورده نگاه می‌کنه برعکس ازدواج رو موفقیت می‌دونن

بخدا خودم همچین دیدگاهی ندارم ولی می بینم که آدما ازدواج رو موفقیت می بینن

ماشاءاللهپس من چرا هیچ کدومشون دستمو نگرفتن😔یعنی اوناهم فرق میذارن

نه عزیزم فرق نمیزارن همیشه دعا و توسل بعد از خودسازی جواب میده

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود