2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 25 پست
اگر خواستین برگردین پایین صفحه قسمت تماس با ما شماره موبایلتون رو بدین.درخواست پشتیبانیدرخواست رفع ت ...

هیچ فایده‌ای نداره، اصلا محل نمیذارن

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

امکان نداره. تاپیکهاتون حذف نمیشن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ فایده‌ای نداره، اصلا محل نمیذارن

سلام

اگر خودتون درخواست تعلیق داده باشین برمی گردونن.

فقط بعضی اوقات بعد از ثبت درخواست حدود ۵_۶ روز طول می کشه که باید صبر کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلاماگر خودتون درخواست تعلیق داده باشین برمی گردونن.فقط بعضی اوقات بعد از ثبت درخواست حدود ۵_۶ روز ط ...

بی جهت تعلیقم کردن 

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
بی جهت تعلیقم کردن

اخطار زرد 🟡

۱ روزه

۳ روزه

۷ روزه

اخطار نارنجی 🟠

۱۴ روزه

۲۱ روزه

اخطار قرمز 🔴

۳۰ روزه

۶۰ روزه

۹۰ روزه

اخطار مشکی ⚫️

۲ نوع هست:

خودشون تعلیق کنن                ⬅️ بدون برگشت معمولا

خودتون درخواست تعلیق بدین ⬅️ قابل برگشت ⬅️ از طریق تماس با ما 

اخطار زرد 🟡اخطار نارنجی 🟠اخطار قرمز 🔴 ⬅️ خود به خود کاربری برمی گرده سر همون روز و ساعت نیازی به مراجعه به تماس با ما نداره.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بی جهت تعلیقم کردن

کاربر آقا رو اگر خودشون تعلیق کنن معمولا برنمی گردونن.

کاربر آقا رو اگر خودشون تعلیق کنن معمولا برنمی گردونن.

تو تاپیکای من کسای دیگه دعوا کردن، منو تعلیق کردن😂😂

ضمنا تعلیقام مال قبل از این تغییراته، اون‌موقع که رنگ‌بندی نبود 😂

تو تاپیکای من کسای دیگه دعوا کردن، منو تعلیق کردن😂😂ضمنا تعلیقام مال قبل از این تغییراته، اون‌موقع ...

الان هم همین طوره.

میگن استارتر باید حواسش جمع باشه اگر بحث بین بقیه شد سریع تاپیکش رو قفل کنه.

معمولا اگر توی تاپیک کسی تعلیق بشه معمولا استارتر آن تاپیک رو هم تعلیق می کنن.

الان هم همین طوره.میگن استارتر باید حواسش جمع باشه اگر بحث بین بقیه شد سریع تاپیکش رو قفل کنه.معمولا ...

اعتراض منم‌ همینه که: گنه کرد در بلخ آهنگری

به شوشتر زدند گردن مسگری

با این سرعت کم و قطع و وصلی نت و برق، و اینکه ممکنه وسط کار یهو گوشی تاپیک‌گزار زنگ بخوره و موضوعاتی از این قبیل، یه قوه‌ی عاقله باید پیدا بشه تا بهتر و درستتر تصمیم بگیره

اعتراض منم‌ همینه که: گنه کرد در بلخ آهنگریبه شوشتر زدند گردن مسگریبا این سرعت کم و قطع و وصلی نت و ...

نمی دونم چی بگم.