2777
2789
عنوان

شوهرم چرا اینطوری میکنه خواهش میکنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 30 پست
اسی خودت برو چرا معطل شوهرتی خودتو جای اونم بزار من باشم اول مادرم پدرم

اخه همیشه؟

هممممیشه؟

بابا منم انسانم میدونم جایگاه داره مادر

ولی یبار نمیگه این زن بدبختمو نگاه کنم ببینم چی میگه

من وقت های دیگه رو نمیدونم ولی تو این موقعیتی که توضیح دادی باید درکش میکردی همسرت آدمی هست که حرمت ...

جدی باید درکش میکردم؟

ادمی ک یبارم منو درک نکرد رو؟

مسیرها یکسان نبود...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت باهم تعامل سالم داشته باشید و ب حزفای هم با دقت گوش بدینحرمت شکنی نکنیندرک کنین هموی چند جلسه با ...

مشاور خوب واقعا خوبه ولی خب همکاری هر دو طرف رو میخاد

الان عقد هستین،دوره شناخته .اروم باش بهم نریز

دیگه هم گول این بازیایی ک‌ مردا راه مینداز تا زن رو مقصر جلوه بدن نخوررکه روانتو نابود میکنه مثله من

اول گاهی مواردش رو‌سعی کن واقعا بی اهمیت باشی چون زندگی انقدر پیچیده هست و مشکلات داره ک بعضیاش باید گذر کنی ازش

جدی باید درکش میکردم؟ادمی ک یبارم منو درک نکرد رو؟مسیرها یکسان نبود...

ببین زندگی کردن مهارت میخواد قرار نیست ما مثل اون فکر کنیم یا اون مثل ما فکر کنه 

همسر شما شرایطی رو توضیح داده که کاملا منطقی بوده پس توهم باید با منطق جواب می‌دادی نه تنش 

گاهی مشکلات بین زن و شوهر با همین درک کردن ها حل میشه نمی‌رسه به اینجا ...

درک به معنی از خودت گذشتن نیست به معنی از دیدگاه اون نگاه کردنه 

من که از همه چیز اطلاع ندارم گلم منظورم این بود باید با سیاست و هوش موضوع رو طوری دست می‌گرفتی که نه سیخ بسوزه نه کباب 

برای انتقاد و اعتراض از آقایون باید ساندویچی حرف زد یعنی چی ؟ یه لایه تعریف یه لایه انتقاد دوباره یه لایه تعریف 

شما کاری که برای مادرش می‌کنه رو تحسین کن یه مدت 

بگو چقدر خوبه مردی کنارمه که اینقدر حرمت مادر سرش میشه 

بهش بگو گاهی دوست دارم پسرم بکشه به باباش مثل خودت با عشق و عصای دست مادر و پدر 

یا گاهی کاری برای مادرش می‌کنه بلند دعاش کن بگو خیر ببینی انشالله 

اینطوری بهش میفهمونی مقابل مادرش نایسستادی و بعد یه مدت خودش برای رد کردن خواسته هات عذاب وجدان میگیره

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بعد این که بعضی جاها و کارها اصلا بهتره بدون شوهرت بری (شاید الان عقد هسین دل بخاد همش بیاد بره همراهیت کنه)ولی این برای بعد و حتی وقتی مادر میشی خوب نیس چون بعدها دوس داری ازادی عمل بیشتری داشته باشی

مشاور خوب واقعا خوبه ولی خب همکاری هر دو طرف رو میخادالان عقد هستین،دوره شناخته .اروم باش بهم نریزدی ...

من فکر میکردم فقط این اینطوره

پس بقیه مردام این بازی جنگ روانیو بلدن راه بندازن!!

ممنونم ازت،ممنونم🌹

منم دلم ب موندن نیست...

اگه از احساست مطمعن هستی بهم بزن چون دوره ی نامزدی دوره ی آشنایی هست وباید طرفو نشناسی که باهاش باشی فکرا تو بکن بعد با پدر ومادر هم مشاوره کن ببین اونا چی میگن اصلا به فامیلو ودوست فکر نکن که چی میگن همه چیز با گدشت زمان فراموش میشه